3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NA KRAJU ĆE MITROVIĆ IZVUĆI NAJDEBLJI KRAJ: Pravilnik UEFA protiv ‘obarača’ dronova

Objavljeno: 17.10.14 u 20:33

Svetski mediji kao da se utrkuju sa „eksluzivom“ u vezi sa mogućim epilogom prekinutog meča između Srbije i Albanije pa se tako u „nadmetanje“ uključio i portal goal.com koji je došao do zanimljivih saznanja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema izvorima ovog portala jedini, praktično ni kriv ni dužan, mogao bi da nastrada Stefan Mitrović jer prema pravilniku UEFA nije smeo da dira krpu na kojoj je bila iscrtana mapa nekakve „velike albanije“ odnosno za to su zaduženi četvrtio sudija ili delegat.

Mitroviću bi zbog toga mogao naknadno da bude dodeljen crveni karton odnosno bila bi mu određena suspenzija od nekoliko utakmica.

Zbog ulaska navijača na teren Srbija bi mogla da bude kažnjena sa nekoliko mečeva bez prisustva publike ili čak izmešanjem domaćih utakmica van granica naše zemlje pošto se to ne dešava prvi put.

U članku se napominje da se Albancima na dušu stavlja to što su odbili da izađu na teren na poziv sudije i delegate, ali se ne kaže na koji način bi mogli da budu sankcionisani gosti. Takođe se ne spominje ni kojim rezultatom odnosno u čiju korist bi disciplinska komisija UEFA, koja odlučuje 23. oktobra, mogla da presudi.

Podsećamo da je rimski Mesađero danas napisao da bi albanski reprezentativac Lorik Cana mogao da bude suspendovan od šest do 18 meseci, dok je Marka otišla toliko daleko da najavljuje izbacivanje obe reprezentacije iz kvalifikacija za Euro 2016.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. E PA UEFA I SVI LJUDI I NJOJ, NAPASETE SE VI NAMA MUDA KAO ZEKA KELERABE…
    AKO SE TAKO ODLUCI , TREBA SE SAM POVUCI I NEKA ONDA JEBU MATER ONI PLATINIJU I PLATINI NJIMA, I SVE MARS U PICKU MATERINU!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. glupost na

    j obicnija crveni karton moze da se dobije samo dok je igrac na terenu za fudbalsku igru nece sudija da ga juri po knez mihajlovoj da mu da crveni posle 5 dana

    0
    0
    Odgovori
  3. e ovako narode što se tiče domaćih utakmica budite sigurni da nitko nebi dao da igramo mozda bez publike kao drugo ako ovaj momak dobije suspenziju onda fss treba sama da istupi iz takmičenja jer kad gledam druge reprezentacije navijač i igrači šta rade samo kaznjavaju ih novčano i neke sa praznim tribinama a godinama hrvatski navijači vređaju tuku se i nikom nista

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter