0
Evroliga

Foto: STARSPORT

KAPITEN SAGLASAN SA NAVIJAČIMA: ‘Ovo je Zvezda’!

Objavljeno: 17.10.14 u 19:18

U košarkašku Evropu poslata je najlepša slika iz Arena, a tog mišljenja je i kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović . Uz, zabeležena je i pobeda na Galatasarajem, tako da lepše i nije moglo da bude.

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

– Presrećan sam, čuli ste navijače na kraju kada su skandirali ’Ovo je Zvezda’. Jedino to imam da kažem, to je pravi komentar – ova publika, ambijent, igra, energija, želja, to je ono što Zvezda treba da bude ove sezone. Mislim da smo večeras poslali sliku koja će nas prikazati u lepom svetlu – rekao je Mitrović.

Zvezda je na startu Evrolige u punoj Kombank Areni dobila Galatasaraj sa 76.68.

– Na kraju je Galatasaraj dao 68 poena, ali dosta u poslednjih nekoliko minuta kada je skoro sve bilo rešeno. Oni su napadački potentna ekipa, a mi smo ih zaustavili, kontrolisali smo utakmicu – jasno je da smo odigrali odlično, sa mnogo energije u odbrani. Znali smo da oni slabo trče i to smo iskoristili na pravi način, imali smo mnogo kontri u prvom poluvremenu – dodao je Mitrović.

Na poluvremenu je Zvezda imala 16 poena prednosti i mnogi su se setili prošlogodišnjeg okršaja sa Panatinaikosom, kada su crveno-beli ispustili veliku prednost. Sada se to nije dogodilo.

– Nismo dozvolili da se ponovi scenario iz tog meča. Pametno smo odigrali treću četvrtinu – nije nas išlo u napadu, ali odbrana je ostala na nivou iz prvog poluvremena. Kada nismo imali rešenja, Markus je preuzeo ulogu vođe, što on i treba da bude u ovoj ekipi – zaključio je Mitrović, a  prenosi B92.

Zvezdu u nedelju čeka meč četvrtog kola ABA lige sa Mega Vizurom, a zatim i gostovanje Neptunasu u Litvaniji u drugoj rundi Evrolige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter