0
Evropske lige

Janković: Ne plašimo se Milana

Objavljeno: 17.10.14 u 15:14

Fudbaleri Verone izuzetno dobro su otvorili novu sezonu u Seriji A, a vrlo dobre partije na startu prikazuje Boško Janković. On je sa italijanskim medijima razgovarao o utakmici sa Milanom koja se igra ovog vikenda.  

Jankovic_Verona

Duel protiv Milana će bez sumnje imati veliki značaj, jer smo u odličnoj formi i igramo protiv kluba koji ima veliko ime u svetskim okvirima, a  koji poslednjih godina možda nema sjaj kakav je imao ranije – rekao je Janković.

Srpski fudbaler smatra da njegov tim nema razloga da se plaši ‘rosonera’, sa kojima su trenutno izjednačeni po broju poena.

– Trebalo bi da poštujemo svakog protivnika, ali isto tako i da se ne plašimo bilo koga. Mi smo ih već jednom pobedili, pa zašto ne bismo probali i uspeli ponovo? Spreman sam, prošli put sam upisao i asistenciju, pa nema razloga da i ovog puta dođemo do pozitivnog rezultata – dodao je 30-godišnji vezista.

On ističe da je veliki kvalitet „žuto-plavih“ odlična atmosfera među igračima, uz pomoć koje klub može da dođe do osnovnog cilja ove sezone, a to je plasman u Ligu Evrope.

Fudbaleri Verone trenutno zauzimaju šesto mesto u Seriji A i meč protiv petoplasiranog Milana na programu je 19. oktobra, od 15 časova u Veroni.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter