1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DV PRED OLIMPIJU: Ako je neko kriv za poraze, to sam ja!

Objavljeno: 17.10.14 u 17:57

Crno-bele u nedelju o0d 17.00 časova očekuje još jedno gostovanje i to treće u nizu, na tradicionalno nezgodnom terenu u Ljubljani. Duško Vujošević ističe da su „zmajčeki“ u četvrtom kolu Jadranske lige favoriti.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Olimpija je favorit kao i skoro uvek kada smo igrali u Ljubljani. Moramo da igramo znatno bolje nego u većem delu meča u Viljnusu. Važno je da pokušamo da dostignemo svoj  trenutni limit, a videćemo da li će nam to biti dovoljno za pobedu u Ljubljani. Ne smemo sami sebe da pobedimo – rekao je Vujošević na konferenciji za novinare pre meča u Ljubljani.

Partizan ima tri uastopna poraza, posle neuspeha protiv Krke i Cedevite, došao je i onaj od Lijetuvas Ritasa na startu Evrokupa.

– Ako je neko kriv za poraze, to sam ja. Doduše, ne znam šta je neko očekivao, ne postoji čarobni štapić. U Ljubljani nas očekuje veoma težak meč, Olimpija je napravila dobar sastav, što su pokazali rezultatima u regionalnom takmičenju i Evrokupu- dodao je Vujošević.

Njegov pomoćnik Petar Božić upozorio je da crno-beli moraju da smanje broj izgubljenih lopti.
– Olimpija je napravila veoma kvalitetnu ekipu, na svakoj poziciji su pokriveni sa po dva kvalitetna košarkaša. Marinović je motor ekipe, a na spoljnim pozicijama tu su Nikolov i Salin. Igraju veoma raznovrsno. Imaju veoma dobar šut spolja, moramo da vodimo računa o ritmu utakmice pogotovo što igramo u gostima. Potrebno je da u velikoj meri smanjimo broj izgubljenih lopti –  naveo je on.

Podsetimo, Partizan je danas dobio veliko pojačanje, u klub se vratio Milan Mačvan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter