3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOSANČIĆU ZAČEPLJENA USTA: Zvezda zabranila igraču da priča o derbiju

Objavljeno: 17.10.14 u 09:30

Kao što je dobro poznato, ne postoji veliki broj fudbalera koji mogu da se pohvale činjenicom da su tokom svojih profesionalnih karijera branili boje dva najtrofejnija srpska kluba, Crvene zvezde i Partizana.

Milos-Bosancic-Crvena-zvezda-VS-Vozdovac

Takođe, kao što je dobro poznato, vezista ekipe s Marakane, Miloš Bosančić jedan je od onih koji se mogu pohvaliti tom činjenicom. Međutim, kakve empatije nudi meč sa najljućim rivalom u ovom momku, javnost ipak neće biti u prilici da sazna pošto su rukovodioci kluba iz Ljutice Bogdana odlučili da mu zabrane kometarisanje predstojećeg okršaja u JSL.

Kako piše Sportski žurnal, rukovodeći ljudi Crvene zvezde smatraju da bi određeni komentari Miloša Bosančića mogli da budu prepoznati kao negativni ili pogrešno shvaćeni, pa bi se, smatraju oni, zbog toga dodatno podigla tenzija pred ovaj najznačajniji susret domaće lige.

Igrač se složio, pošto je, evidentno, od utakmice reprezentacije Srbije sa Albanijom podignuta tenzija, te u svakom slučaju ne bi bilo dobro da se dodatno razmrdava i ovako trusno balkansko lako-zapaljivo fudbalsko područje.

Debi u večitom derbiju Bosančić je upisao 5. maja 2007. godine, zamenio je Milana Smiljanića. Crvena zvezda je pobedila 2:1 i overila titulu. Miloš Bosančić sada će igrati za Crvenu zvezdu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Ma obican lajavac,i to prezime mi je cudno,da je u dresu albanije nikako ne bih primetio da je neki Srbin obukao njihov dres,original sipac,nizak,velika glava(prazna,ljigav-balav),kratke krive noge,i prevashodno ruzan ,tako da srecno vam bilo sa pojacanjima koja niko nece,haha,bosancic igrao derbi,kad,dva minuta,e seronja najgore vrste,a toliko se trudi da bude u centru paznje,a ni Grobari nemaju pojima zasto bi njega trebalo pamtiti kao nekog fudbalera,a musavci jos manje imaju razloga-doduse odigrao je neki minut protiv mocnog Vozdovca,aj magarce ne sramoti se vise nego uradi nesto-ako mozes i cuti,ako ne samo cuti….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter