1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAJKOVIĆ ZA HOTSPORT: Bilo bi dobro kada nam Partizan ne bi dao gol!

Objavljeno: 16.10.14 u 11:40

Mladi čuvar mreže Crvene zvezde, Predrag Rajković veruje da neće imati tremu i da neće primiti gol protiv Partizana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Golman Crvene zvezde, Predrag Rajković je zahvaljujući sjajnim partijama koje pruža u klubu ove sezone dobio poziv selektora Dika Advokata. Dan posle utakmice reprezentacije Srbije, koja se završila prekidom zbog incidenta koji su izazvali Albanci, odradio je prvi trening sa crveno-belima pred „večiti derbi“ koji se igra u subotu. To je bio povod našeg razgovora sa mladim golmanom, koji će najverovatnije braniti po prvi put protiv Partizana.

– Bio sam pod utiskom utakmice reprezentacije dok nisam došao na trening. Sada je to za mene već završena priča i samo sam koncentrisan na predstojeći derbi – istakao je golman Rajković za HotSport.

 Za tebe je ovo debitantski duel protiv Partizana, imaš li tremu?

– Za sada ne,ali smatram da će doći. Ne ona negativna,već pozitivna trema koja može samo da te dodatno motiviše. Ne plašim se nikoga, najbitnije je da pobedimo Partizan , a bilo bi odlično kada ne bismo primili ni gol. Ta pobedimo bi puno značila klubu zbog plasmana na tabeli.

 Koliko će vam reprezentativna pauza odmoći u pripremi „večitog derbija“?

– Odradićemo samo dva treninga svi zajedno, jer je većina igrača igrala za svoje nacionalne timove. Ipak, najbitnije je da svi u timu imamo isti cilj, a to je pobeda – zaključio je čuvar mreže Crvene zvezde, Predrag Rajković.

hotsport.rs – K.K.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter