2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PETROVIĆ OBJASNIO ADVOKATU: To je kao da u jevrejskom gradu spuste zastavu Hitlera!

Objavljeno: 16.10.14 u 09:53

Selektor reprezentacije Srbije, Dik Advokat bio je u neverici posle svega što se događalo utorak uveče na stadionu Partizana, a njegov pomoćnik Željko Petrović mu je slikovito objasnio.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– To vam je isto kao da u gradu sa pretežno jevrejskim stanovništvom spustite sliku Hitlera, ako ne i gore – obratio se Petrović holandskom stručnjaku.

Dik Advokat se još juče vratio u Holandiju, gde će sigurno biti na „meti“ tamošnjih novinara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. ajde sada dični advokatu, postoji -vaš HAG – izjasni se da li smo mi srbi najgori na svetu, jer video si šta su sve učinili albanci ili ona ljigava banda od šiptara, da se i tvoj glas čuje kao selektora SRBIJE jer i onaj selektor koji vodi bandu šiptarsku nije šiptar odnosno stoka od albanca već je stoka od žabara – italijan ali je stao u zaštitu svoje bande majmuna——i šta misliš trebalo je da im dozvolimo da mašu velikoalbanskom zastavom usred BGD-a – sada shvati da su albanci stoka koju treba poklati, odnosno ideologija im je fašistička

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter