4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUP SRBIJE: Dron je pronađen, osumnjičeni priveden

Objavljeno: 16.10.14 u 12:04

Srpska policija je saopštila danas da je pronađen dron koji je u utorak bio upotrebljen za nošenje zastave takozvane velike Albanije tokom kvalifikacionog meča između Srbije i Albanije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštava da je dron pronađen u Pančevu i da je osoba kod koje je pronađena letilica privedena odnosno da se nalazi na saslušanju. U saopštenju takođe piše da će dron biti poslan na veštačenje kako bi se saznalo ko je proizvođač i gde je kupljen.

Na pojedinim fotografijama koje su tokom ova dva dana kružila internetom vidi se čovek koji iznosi dron sa terena, a podsećamo da je policija te večeri sumnjala da su ga albanski reprzentativci sakrili u svojoj svlačionici zbog čega su nešto duže zadržani na stadionu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Nas covek je odneo dron, sad ga je dao policiji i to moze biti kljucno u tome da Albanija bude krivac i da mi bolje prodjemo.. Tako da ovaj covek moze da ispadne heroj, jer da su ga albanci sakrili i izneli ne bi od toga nista bilo..

    0
    0
    Odgovori
    • Lepo od njega što je predao dron policiji, ali je ipak ušao na teren (jer kako bi ga uzeo inače), a to je kažnjivo. Mada, progledati mu kroz prste zbog ovoga i neka bude samo uslovna kazna.. Za sada.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter