0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MICOV NAGLAŠAVA: Ne smemo da dozvolimo da Zvezdu ponesu navijači

Objavljeno: 16.10.14 u 17:00

Igrač Galatasaraja Vladimir Micov ističe da su favoriti u duelu prvog kola Evrolige sa Crvenom zvezdom, ali da to mora da pokaže na terenu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Radujemo se dobroj atmosferi. Zvezda ima samopouzdanja posle tri pobede u ABA ligi, a i mi smo u turskom šampionatu startovali trijumfom. Ipak, imamo problema sa povredama, još nijedan trening nismo odradili kompletni, to nam je nedostatak u ovom trenutku. Favoriti smo, ali to treba da pokažemo na terenu.

Micov smatra da njegov tim ne sme da dozvoli da protivnika ponesu navijači.

– Ne treba da dozvolimo da ih navijači i atmosfera ponesu, moramo da igramo pametno u napadu, da dobro trčimo kontre, jer smatram da će nam laki poeni puno značiti. Dobro smo pokriveni na svakoj poziciji, a ambiciije kluba su iste kao i svake godine. Želimo nacionalnu titulu, ali i samu završnicu Evrolige – zaklučio je Micov.

U sastavu Galatasaraja nalazi se i australijski centar Nejtan Džavai, koji zna kakvu atmosferu prave navijači Crvene zvezde.

– Igrao sam već protiv Zvezde u Beogradu, tako da znam da neće biti lako, naročito zbog velike podrške navijača. Oni su odličan tim, mladi su, ali imaju i neke iskusne igrače. Moramo da budemo spremni i da damo sve od sebe, iako smo svesni da je pred nama težak zadatak – rekao je bivši igrač Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter