0
Fudbal

ALBANSKI MEDIJI BEZ OBRAZA! Ibra, Ronaldo i Klop NISU ‘pljuvali’ Srbiju!

Objavljeno: 16.10.14 u 19:18

Nakon prekida utakmice u Beogradu, albanski mediji na sve moguće načine pokušavaju da ‘ocrne’ našu zemlju pa su tako danas plasirali neistinite priče u kojima su iskoristili slavna imena poput Zlatana Ibrahimovića, Kristijana Ronalda i Jirgena Klopa.

Ibra laz

Stranica albanskog Telegrafija je bez stida objavila lažnu priču u kojoj je Zlatan Ibrahimović navodno poručio “Kosovo je srpsko koliko je i njegova majka nevina“. 

Kristijano Ronaldo je iskorišćen u navodnoj izjavi da ga je strah od gostovanja u Beogradu, iako je svojevremeno delio svlačionicu sa Nemanjom Vidićem. 

Jirgen Klop je na svojoj Fejsbuk stranici za koju nikad nije čuo, naravno, Albanci su i nju izmislili, poručio “Je**š Srbiju, ovo nije fudbal i fer-plej“.  

Naravno, Fejsbuk je prepoznao da su u pitanju lažne stranice i momentalno ih uklonio, što je još jedan u nizu dokaza da albanski mediji ne biraju način da Srbiju stave na stub srama…

Klop laz

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter