4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA NE ŽURI: Ništa od ekspresne presude za prekid meča

Objavljeno: 15.10.14 u 11:26

Disciplinska komisija UEFA neće na prečac doneti presudu odgovrnima za prekid kvalifikacione utakmice između Srbije i Albanije, piše portal B92.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema informacijama ove medijske kuće koje su dobili u Nionu, UEFA će svoju odluku o krivcima za prekid susreta u Humskoj ulcici dobiti nakon uboičajene procedure.

Mada se spekulisalo da bi čelnici evropske fudbalske kuće mogli da u ekspresnom roku reše ovaj slučaj, od te priče, kako stvari stoje, neće biti ništa.

Čelnici UEFA su u sinoć obavili razgovarali čelnicima oba saveza, a tokom dana će se prikupljati svi relevantni podaci o onome što se događalo na stadionu u Humksoj.  Iz UEFA, piše B92, nisu mogli da preciziraju kada će odluka biti zvanično doneta i kada će mere sankcija stupiti na snagu.

Iz FSS su poručili da će zvaničan stav Saveza biti poznat javnosti tokom dana. Stav delegata Heri Bina je od ranije poznat i više o njemu možete pronaći ovde.

0
0

4 Komentara

  1. Ma u toj uefi su sve sami mafijasi i spletkarosi, koje ne zanima sport i prava istina, a istinu je sinoc video ceo svet i divljastvo siptara i da tu naciju treba satreti da ne postoji, valjda ce imati malo razuma i videti ono sto je video ceo svet

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter