0
Odbojka

SUPERKUP: Zvezda i Ribnica za prvi ovosezonski trofej

Objavljeno: 15.10.14 u 17:59

Odbojkaši Crvene zvezde i Ribnice sastaju se od 18 časova u Kraljevu u meču za Superkup Srbije kojim će biti označen početak nove sezone.’Crveno-beli’ su prošle sezone osvojili ’duplu krunu’, pošto su bili najbolji u prvenstvu i Kupu, a Ribnica će biti rival šampionu za prvi trofej sezone zato što je bila finalista prošle sezone.

odbojka
Foto: STARSPORT

Zvezda je do sada osvojila sva tri Superkupa koja su igrana, a Maksim Buculjević, tehničar ’crveno-belih’ najavljuje veliku borbu sa Kraljevčanima.

– Prošle godine smo dobro pomučili da učestvujemo na jednoj ovakvoj utakmici – rekao je Buculjević. – I ovoga puta biće nam teško. Igramo protiv Ribnice, ekipe koja iza sebe ima veliku tradiciju i podršku domaćih navijača. Spremni smo za veliku borbu, pružićemo otpor i nadam se pobediti.

Kraljevčani najavljuju da će pružiti veliki otpor Zvezdi, iako važe za autsajdere.

– Znate kako kažu, uvek je teže odbraniti, nego osvojiti trofej. Mogu da obećam da ćemo se mnogo boriti i nadam se da ćemo uz veliko zalaganje napraviti dobar uspeh – rekao je kapiten Ribnice Branislav Radović.

Zvezda je između dve sezone pretrpela velike promene, a jedna od njih desila se na klupi, pošto je na mesto Duška Nikolića stigao Dragan Kobiljski.

– Potpuno sam svestan da ova utakmica nudi veliki ulog na nas. U Kraljevu se godinama unazad igra kvalitetna odbojka i verujem da će tako biti i ovoga puta. Naravno, mi ćemo dati sve od sebe da pobedimo“, naglasio je Kobiljski.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter