43
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ČETIRI MOGUĆA ISHODA: Šansa za Srbiju, Albanci prekršili pravilnik UEFA!

Objavljeno: 15.10.14 u 13:47

UEFA još nije saopštila kada se može očekivati epilog prekinute utakmice između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, ali je gotovo izvesno da su moguća samo četiri scenarija. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prva mogućnost je da UEFA, ukoliko se utvrdi da Albanci snose krivicu za incidente, dodeli pobedu Srbiji službenim rezultatom 3:0, ali i u suprotnom slučaju da trijumf za „zelenim stolom“ pripiše gostima u slučaju da se utvrdi da je Srbija, kao domaćin odgovorna za incidente.

Treća varijanta je da se meč odigra na neutralnom terenu u terminu koji će naknadno biti određen, sa ili bez publike, dok je poslednja četvrta opcija da se utakmica ponovi u Beogradu, ali pred praznim tribinama.

Uz sve navedene mogućnosti UEFA može da odredi i novčane kazne, koje redovno idu uz incidente kao što je bio na stadionu Partizana.

Ključna stavka u ovom slučaju biće izveštaj delegata utakmcice Harija Bina iz Holandije, ali i specijalnog izveštača UEFA.

Povoljna okolnost po Srbiju je što je istekla dvogodišnja uslovna kazna, koju je imala zbog incidenata u Ðenovi na meču protiv Italije.

Takođe, na ruku Srbiji ide i član 14 Disciplinskog pravilnika UEFA, u kojem stoji da je „zabranjena politička propaganda i bilo koje izražavanje sličnih stavova“, a upravo je zastava takozvane Velike Albanije inicirala incidente na stadionu Partizana.

Srbija kao domaćin i organizator utakmice će odgovarati zbog utrčavanja navijača na teren, paljenja baklji i ubacivanja tvrdih predmeta.

hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

43 Komentara

  1. ja se cudim koliko glup narod srpski u stadionu 30000 srpski majmuni vristaju deraju se kao svinja i op bananu svi trce ,autokton nije zastava vec slogan da u svim tim teritorijama zivelo albanski narod to znaju vasi dedovci pitajte kako se zovu svih sela u nisu i ko su zivjeli u nisu pred da dodju doslaci

    0
    0
    Odgovori
  2. Mi znamo kakvi ste vi borci Vi samo na jedan nacin znate da se borite sa stari ljude da silujete zenske od 12 godina i da ratujete samo pijani i drogirani i da ratujete sa jednim narodom koji nema oruzije……Kteli ste veliku SERBIJU dobiliste na kraju malu SERBIJU. Mi svi znamo da ste vi TURSKI KOPILAD……..Jadni vi sta vas ceka ako pukne rat a kosovo jedva ceka da zapukne rat. Hitler je pametani bio ovaj SERSKI CIGANSKI NAROD TREBA DA SE SVE TO UBIJA DA NE POSTOJE VISE SVAKA CAS HITLERU ZNAO JE NA VREME DA SERBI ISTI KAO CIGANI……..

    0
    0
    Odgovori
    • E BEDO jedna blage krvi, SVI ZNAMO DA SU ALBANCI/SIPTARI NASTALI IZ INCESTA, ZATO STE I SVI ISTI, NAJGORA BAGRA!!!

      SRBIJA ZEMLJA JUNAKA!!!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. svi vi što lajete kao picke ,,, niste opasni. U sred beograda ALBANSKA Zastava. Eto kave ste vi picke. Pa ocete 3 rat. Hahahahahahahah

    0
    0
    Odgovori
  4. Mamu vam siptarku, samo mislite ta se jaki zato sto su amerikanci sa vama ali i oni ce da najebu sve ovo je zbog njih

    0
    0
    Odgovori
  5. Videcete kako će da nas dočekaju u Albaniji,100 puta gore i da nas vređaju i sve… a sad se nešto žale a sve su sami iscenirali….

    0
    0
    Odgovori
  6. ma šta ima da se tu raspravlja u đenovi se prekinula utakmica i 3 boda islo italiji a sad ovi iscenirali po svim portalima se hvale igrači svi kako im se cilj ostvario a vi oćete novu utakmicu i plus da oni igraju i ne sankcionišu se 5 godina lađenja alo pa njima nije cilj sport nego velika albanija a vi ih stitite uz pomoć onda fss treba da istupi iz svih takmičenja jer ako to dozvole nema tu krqaja jednom za svagda stati tome na kraj

    0
    0
    Odgovori
  7. Vi Albanci ne treba da postojite jer ste najveci sljam u istoriji covecanstva,treba vas sve pobiti, POCETI OD NAJMLADJIH!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. sta je bilo sa provokacijama pizda vam materina cetnicka!! citav mec se pevalo ubu ubi ubi siptara i ubi zakolji da siptar ne postoji!

    0
    0
    Odgovori
    • Bilo je to da ste vi stoka zaostala Siptarska i Albanska i da niste mogli da izdrzite da bar jednom u zivotu dodjete kao ljudi u svetinju i odgledate utakmicu. Ovo je po atmosferi na tribinama i na terenu trebalo da bude praznik fudbala kakav vi nikada niste niti cete videti. Zaostali kozoprcatori

      0
      0
      Odgovori
    • To su normalne provokacije(nama su ustase skandirale sve i svasta kad smo igrali kod njih,naravno,mi smo uzvratili u BG i to je to),ne mozete mahati vasom djavoljom zastavom u sred Beograda.IDI UMRI

      0
      0
      Odgovori
    • To smo pevali da vidmo da li i dalje razumete Srpski….izgleda da i dalje odlicno razumete.
      S tim u vezi izjavljujem sledece: Kad ode amerika sa Kosova nijedan siptar nece moci da opstane tamo NI JEDAN! To i vi dobro znate….

      0
      0
      Odgovori
    • Ja se podpisem kao „SRBIN“ i objasnim neke stvari i oni mi ne objave komentar.A ovaj albanac i odma objava ko iz topa….e Srbijo….ajde vise treci svetski rat,nema gde vise ,dotakli smo dno dna,neka se srusi ceo svet

      0
      0
      Odgovori
    • A sta je trbalo da pevamo zivela velika Albanija, jebem li ti majku siptarsku…
      Vratice se Srbija jos jednom na Kosovo

      0
      0
      Odgovori
    • Nakon ovoga sto ste uradili i treba se pjevati.Ne samo pjevati,nego i uraditi to sto se pjeva mamu vam jebem provokatorsku.
      Lajete,rezite a kad zagusti bjezite.
      Vi Siptari/Albanci ste uvijek bili govna.Kukavice.Ne mozete dobiti mec,nasi napadaju ko Ludi Milojko i sad aj da startujemo sranje da Srbe kazne.
      Eto toliko od mene sjeme vam jebem siptarsko…

      0
      0
      Odgovori
    • a da mi vama oduzmemo deo teritorije i promovisemo terorizam na sportskom desavanju,pevali biste nam ljubavne pesme??? smeta vam sto ne cutimo vise a??? da vam nije Amerike ja bi krenuo sa ekipom da vam se najebem mame svima u sred Tirane

      0
      0
      Odgovori
    • Mene bi iznenadilo da su oni nama ocitali lekciju ljudskosti.Da su recimo,doneli neki simboliclan poklon ljudima u poplavljenim podrucjima,neke igracke ustanovama za hendikepiranu decu,da su se obratili toplom recju,podrskom onima koji su izgubili svoje najblize u sukobima na Kosovu…Ali ne,naravno…Od njih se ne može ocekivati nista drugo do podmuklost.Pozivam nase fudbalere da prilikom gostovanja u Albaniji ,urade upravo suprotno od onoga sto su oni napravili i da pokažu da smo mi ljudi,da se osete postidjeno bar oni koji imaju obraza u toj zemlji…. ZIVELA, KRALJEVINA SRBIJa !!

      0
      0
      Odgovori
    • Ubi zakolji da siptar nepostoji!!!! jebem li vam postojanje vase!!!! Vi ste jedan veliki kancer za svet mamu vam. i idemo opet Ubi zakolji da siptar ne postoji!!! Steta sto vas Sloba nije `99 kada je imao prilika sravnjao sa zemljom!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter