5
Fudbal

SRAMNO: Fudbaler koji je napao Mitrovića vređao Srbe u albanskim medijima!

Objavljeno: 15.10.14 u 11:43

Reprezentativac Albanije Taulant Džaka, koji je izazvao reakciju navijača nasrnuvši na Stefana Mitrovića, za ondašnje medije vređao je ovog igrača, ali i kompletan srpski narod!

Zastava-Albanija

Naime, kako piše albanski portal „balkanweb.com„, ovaj fudbaler je izjavio da je nasrnuo na Mitrovića zato što nije želo da škije, kako Albanci pogrbno nazivaju Srbe, drži njihovu zastavu srpskim rukama.

– Nisam želeo da se naša zastava nađe u rukama jednog škije. Morao sam da reagujem i sprečim to – rekao je Džaka.

Kao što je poznato, odmah nakon što je ovaj Albanac nasrnuo na Mitrovića, na teren su utrčali navijači, ali i rezervni igrači a na terenu je došlo do opšteg meteža.

Srpski fudbaler je prethodno dohvatio zastavu „Velike Albanije“ koja je, daljnskim navigovanom letelicom, stigla tačno iznad stadiona u Humskoj. Nakon opšteg meteža usledio je prekid meča.

Inače, Taulant Džaka je počeo karijeru kao mladi reprezentativac Švajcarske, ali se u seniorskoj kategoriji opredelio da zaigra za nacionalni dres Albanije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. I nama i njima treba psihijatar. Obično je najbolje rešenje ono najteže. Nismo trebali dirati zastavu, naši fudbaleri su trebali doći do klupe i čekati šta će uraditi sudija i delegat. Tako bi šiptarska govna ispušila, morali bi nastaviti utakmicu i popušili bi tri komada jer se nebi smjeli javiti. Međutim mi to ne možemo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Klasican terorizam. Samom izjavom- Nisam želeo da se naša zastava nađe u rukama jednog škije.-ne priznaje postojece granice i zastavu za koju igra.Nadam se da ce UEFA uzeti u obzir gore navedenu izjavu pa istog igraca sankcionisati zbog netrpeljivosti.

    0
    0
    Odgovori
  3. TREBA GA NEKADA U NEKOM MESTU PRESRESTI U MRKLOJ NOĆI I OBJASNITI MU NEKE STVARI I ZAPUŠITI USTA ZA VEK I VEKOVA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter