0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ ISKREN: Galatasaraj i Evroliga su škola za nas!

Objavljeno: 15.10.14 u 15:58

Trener Crvene zvede Dejan Radonjić rekao je da njegovi košarkaši moraju da odigraju iznad svojih mogućnosti kako bi pobedili Galatasaraj na startu Evrolige. ’Crveno-beli’ na otvaranju nove sezone elitnog takmičenja dočekuju Galatasaraj, a taj meč igra se u četvrtak od 20.45 u ‘Kombank areni’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Galatasaraj, kao i cela Evroliga, jedna su velika škola za nas. Ovaj tim Zvezde ima mogućnost da raste i sazreva kroz takve utakmice. Nadu niko ne može da nam oduzme i želimo da uz pozitivnu energiju sa tribina odigramo iznad mogućnosti, napravimo podvig i pobedimo tursku ekipu – rekao je Radonjić.

Radonjić je istakao da je turskim tim izuzetno kvalitetan, ali da su prednost Crvene zvezde mladost, želja i energija.

– Galatasaraj je odlično plasiran u Evroligi prošle sezone. Oni su zadržali osovinu tog ekipa i uz pojačanja iz ove godine su još kvalitetniji. Jasno je o kakvom timu se radi i kakve su mu mogućnosti – istakao je trener ’crveno-belih’.

Po njegovim rečima, jedan košarkaš Galatasaraja plaćen je kao ceo tim Crvene zvezde, ali Radonjić ističe novac ne igra na terenu.

Radonjić je dodao da je zbog povrede neizvestan nastup Branka Lazića, dok je Stefan Jović normalno trenirao i da je spreman za utakmicu.

– Treba očekivati da će se stvari menjti preko noći, ali da za sve treba vremena i strpljenja – naveo je Radonjić.

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da je atmosfera u ekipi odlična i da svi košarkaši ’crveno-belih’ jedva čekaju prvu utakmicu u Evroligi.

– Došlo je dugo čekana utakmicu protiv Galatasaraja. Napravili smo dobru uvertiru sa tri pobede iz tri utakmice i u dobrom raspoloženju, s velikim samopouzdanjem počinjemo Evroligu. Atmosfera sa tribina treba pozitivno da utiče na nas, a ne da nas odnese na drugu stranu –  rekao je Mitrović i dodao: – Galatasaraj je favorit jer su kvalitet i iskustvo na njihovoj strani, ali treba da se oslonimo na našu želju i energiju- prenosi Beta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter