12
Fudbal

PREDSEDNIK FS KOSOVA NEMA DILEMU: Neodgovorni Srbi krivi za sve!

Objavljeno: 15.10.14 u 18:36

Predsednik kosovskog fudbalskog saveza Fadilj Vokri osudio je našu zemlju zbog loše organizacije i istakao da selekcija Albanije mora da dobije službenim rezultatom 3:0.

Vokri

– Domaćin je zadužen za organizaciju i kada se ovako nešto dogodi znači da su neki ljudi neodgovorni. Neprihvatljivo je da udaraju igrače na terenu i što se mene tiče, dilema ne postoji. Smatram da UEFA mora da donese odluku u korist Albanije i da utakmicu registruje rezultatom 0:3 – izjavio je Vokri i dodao:

– Pokazali su dostojanstvo, zrelost i hladnokrvnost iako ih je jedan deo publike napao. Ipak, za fudbal je veliki greh što se meč prekinut, pogotovo zbog toga što je petnestak minuta pre prekida Albanija bila bolji rival na terenu od Srbije. Bio bi spektakl da su završili meč – istakao je Vokri.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

12 Komentara

  1. Могу шипци да нам дувају каре, непостоје нигде нити ће постојати !!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Молери— Само се курчите преко интернета, ви сте јадни и бедни мали шипци, ако вам дођу четници тамо неће вас бити за 35 минута можда и пре !!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ko je sta pitao tog Vorkija?? Sta on znao o fudbalu i sta njega boli d*pe za rezultat kad je bila utakmica sa Albanijom a ne sa nepostojecim Kosovom….

    0
    0
    Odgovori
  3. Koga boli kurac sta kaze predsednik nepostojeceg fud saveza kosova. Sto uopste pisete o njihovim izjavama,Koga to jos zanima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter