2
Fudbal

NAPETO BILO U KOSOVSKOJ MITROVICI: Karabinjeri sprečili krvoproliće!

Objavljeno: 15.10.14 u 23:42

Prethodna noć nije bila napeta samo u Humskoj, već i u Kosovskoj Mitrovici gde su snage Ujedinjenih nacija sprečile krvoproliće.

Albanci-Bec

Naime, kako javljaju pojedini naši mediji, sinoć je došlo do sukoba navijača na mostu preko Ibra koji deli severni od južnog dela grada. Albanci su posle slavlja krenuli u obračun sa Srbima, koji su krenuli u obračun sa „komšijama“, ali su na vreme došli italijanski karabinjeri, zatvorili most i sprečili krvoproliće.

Na kraju su vojnici UN najgore prošli pošto su ih napale obe grupe navijača želeći da probiju korodon i stignu jedni do drugih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

2 Komentara

  1. turci biju kurde. americki sljam bije kuda stigne redom samo izgleda mi ne smemo da branimo svoje, ma tu smrdljivu bagru od siptara treba pobiti sve do jednog kako bi se mirno zivelo i svet oslobodio napasti, i svima i celom svetu jednom reci, KOSOVO I METOHIJA SU SRBIJA ZAUVEK, politicari rasvesti te se.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter