7
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRILI LETЕLICU: Reprezentativci Albanije hteli da sakriju dokaz

Objavljeno: 15.10.14 u 00:46

Ekspedicija fudbalske reprezentacije Albanije nešto pre ponoći napustila je stadion Partizana u Humskoj, a novi detalji u celoj priči je da su igrači odbili da delegatu predaju „dron“ koji je nosio zastavu zbog koje je došlo do incidenata.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, holandski delegat Hari Vim je uspeo da „zapleni“ spornu zastavu, ali su fudbaleri Albanije sakrili drugi krunski dokaz odnosno „dron“ koji je sa sobom u svlačionicu odneo jedan od reprzentativaca gostujuće ekipe.

Na kraju ostaje nejasno da li su Albanci predali dokaz, ali ono što se zna je da su uz ogromno obezbeđenje koje je činilo oko 300 policajaca ipak otišli sa stadiona.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Epa Tomislave Karadzicu i Aleksandre Vucicu jebem li vam majku okupatorsku u picku.. Kako je ovo moguce izvesti pored te vase policije… Znaci pre cete sacuvati ponos pedera nego ponos Srbije.. Kako je moguce da letelica poleti sa crkve blizu stadiona, kako je moguce da se unese daljinski na stadion.. u zivotu nisam uneo upaljac na stadion, jer su me pripadnici smrdljive zandarmerije nekoliko puta pretresli do gole koze, i to na mecevima tipa Crvena Zvezda – Borac ili Crvena Zvezda – BSK totalno nebitne utakmice… kako je moguce..? Ko je ovde budala? Koga vise jebete? Zar mislite da smo toliki kreteni da poverujemo u vase price.. Bas bih voleo da me kontaktiraju ljudi koji citaju ove statuse radi premijerove ili predsednikove bezbednosti.. Prenesite ovo premijeru: Vucicu jebem li ti majku koja te rodila takvog, jebem li ti celu zensku familiju u picku, dabogda ti siptar silovao decu govno ustasko, daboda umirao u najvecim mukama i dabogda ti na sanduku bila albanska zastava ista ona koju je siptarska gamad unela, trebali su da ti ubiju brata jer su po tvom naredjenju branili pedere!!! A tebi Tomislave dabogda unusi dobili ebolu pa plakao doveka a zena dobila sepsu od zardjalog cetnickog noza, jebem li ti cerke smrdljive u picku… E pa toliko od mene, a jos jednom molim ljude koji su zaduzeni da citaju ovo zbog necije bezbednosti, zbog uvreda itd… Evo vam moj broj telefona pa ako je potrebno mozete poslati neko vozilo po mene da dodjem i licno vam pljunem i kazem sve ovo u lice… DOSTA JE BILO MAMU VAM JEBEM!!!! 0644409655

    0
    0
    Odgovori
  2. Za to vreme zandarmi tuku navijace , na navijackim klupama guraju masovno navijace u prvim redovima ! Dok terirusti brisu tragove vip pripremljene I dirigovane od oredstavnika vlade albanije. Naravno brze bolje tuku nevine I soasavaju teroriste I pustaju slobodno da odu kuci ! A ocigledno je da je ovaj TERORISTICKI AKT ORGANIZOVAN OD VIP DIPLOMATA !? A FIFA ima da bira il ce se priklonit teroristickom fudbalu il fudbalu !?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter