2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KOME ĆE PRIPASTI 33? Povratak Anđušića doneo problem oko broja na dresu (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.14 u 15:18

Danilo Anđušić se i definitivno vratio u Partizan sa kojim je potpisao ugovor do kraja godine pa će biti od velike pomoći mladom timu koji sa klupe vodi Petar Božić.

O tome smo juče već pisali i pitali samog Anđušića šta misli o povratku u crno-belo jato, a ono što nam je upalo u oči je da Danilo na treninzima nosi opremu sa brojem 33, kao što je to bio slučaj u prvom „mandatu“.


(Izvor: Web TV)

Međutim u prethodnoj i sezoni koja je počela taj broj nosi Andreja Milutinović pa se postavlja pitanje da li ga je on prepustio starijem kolegi i da li uopšte postoji mogućnost da i zvanično dođe do promene.

Novi debi Danila Anđušića za Partizan očekuje se u subotu kada crno-beli gostuju Ciboni pa će nam več tada sve biti jasnije, ako ne i pre.

Znate li koji bi bivši igrač Partizana karijeru mogao da nastavi u NBA?

0
0

2 Komentara

  1. To ce u ABA ligi da nosi,koja je podlozna izmenama brojeva…interesuje me koji broj ce nositi u Evro takmicenjima?
    XXAAXXAA

    0
    0
    Odgovori
    • e deb*lu moj, pa kako te nije sramota da pricas i pises tako nesto ? verujem da si ti neki gl*pi klinac koji je nalozen samo, a ne iskren navijac … pa bre vidi sta smo radili 15 godina , vidi trofeje itd ! pogledaj samo malo bolje … sramota da te bude ped*ru !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter