0
Evroliga

EVROLIGA: Počela Zvezdina grupa, Bertans već rešeta!

Objavljeno: 15.10.14 u 22:50

Mečom između Laboral Kuće i Neptunasa otvorena je nova sezona u Evroligi, a Španci su „pogurani“ od strane bivšeg košarkaša Partizana Davisa Bertansa slavili sa ubedljivih 88:69.

Bertans

Himna elitnog takmičenja „I feel devotion“ označila je u Vitoriji početak nove sezone. U grupi D, u kojoj se nalazi i naš predstavnik Crvena zvezda, Laboral Kuća je na svom terenu deklasirala Neptunas 88:69. Španci su tokom celog meča bili bolji rival, vodili, dok su se gosti, koliko-toliko, držali u prvom poluvremenu.

Junak pobede Kué bio je bivši košarkaš Partizana Davis Bertans. Letonac je ubacio 20 poena uz odličan šut za „tri“, četiri od sedam. Pratio ga je Francuz Ertel sa 13 koševa, dok su Šengelia i San Ementerio „upisali“ po 12 poena. Gosti su inali svega dva raspoložena igrača, Zavackasa sa 17 poena (3-5 ta tri) i Galdikasa sa 11 koševa.

Laboral Kuća je ovom pobedom dokazala da je jedan od favorita u D grupi u kojojse pored Neptunasa još nalaze Olimpijakos, Crvena zvezda, Valensija i Galatasaraj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter