0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Kao što je Vujošević i najavio, težak poraz Partizana

Objavljeno: 15.10.14 u 20:30

Košarkaški klub Partizan doživeo je težak poraz u prvom kolu E grupe Evrokupa, pošto ga je domaći Lijetuvos Ritas savladao rezultatom 92:65 (30:21, 17:8, 23:25, 22:11).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pobednik je odlučen u drugoj četvrtini u kojoj je Partizan ubacio svega osam poena, a Litvanci na poluvreme otišli sa „+18“. Mnogo je grešila četa Duška Vujoševića o čemu govori čak 25 izgubljenih lopti, kao i veoma slaba realizacija, kako u drugoj, tako i četvrtoj četvrtini. Lijetuvos je od samog starta diktirao tempo, vodio i na kraju zasluženo pobedio „+27“ koševa razlike – 92:65.

Partizan nije imao rešenje u odbrani za sjajne Leslija i Lukauskasa koji su ubacili po 18 poena, uz sjajan šut Litvanca za tri poena 4-7. Kavaliauskas je postigao 14 poena, dok su po 13 „upisali“ Mozer i Orelik. U timu Partizana najefikasniji su bili Milutinov i Gagić sa po 12 peona, dok je Tepić ubacio devet. Najbolji pojedinac Partizana na početku ove sezone Murić je takođe postigao devet koševa, ali se kasno razigrao tek pred kraj treće četvrtine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter