3
Ostali sportovi

TRL: Zloković i Drašković potopili Zvezdu na Škveru!

Objavljeno: 14.10.14 u 21:08

Vaterpolisti Zvezde pretrpeli su poraz na gostaovanju Jadranu, u Herceg Novom, od 11:7, u trećem kolu Triglav regionalne lige. Crveno-beli tako imaju po jednu pobedu i poraz, a ovaj meč im je bio generalna proba pred put u Hanover, na drugu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Vaterpolo Zvezda
Foto: Facebook

Zvezda je i ovaj meč igrala bez Denisa Šefika i Ivana Rackova, a očekuje se da će njih dvojica moći da pomognu timu u Nemačkoj, od 17. do 19. Domaćin je već u prvoj deonici stekao vođstvo od tri gola, koje je održavao i uvećao do kraj. Do odlaska na odmor domaćin je imao čak 7:2, za crveno-bele su pogađali samo Viktor Rašović i Đorđe Bijelić.

Konsolidovala se Zvezda u nastavku, proradio je Strahinja Rašović, trostruki strelac na ovom meču, u strelce se upisao i Dimitrije Obradović, igrač koji je ponikao na Škveru, i još jednom Bijelić.

Jadran je imao jako dobru realizaciju čoveka više, iskoristili su osam takvih situacija od deset šansi. Crveno-beli nisu imali rešenja za Borisa Zlokovića i Dragana Draškovića koji su po četiri puta savldali Draksimovića. To je pošlo za rukom i Sariću, dva puta i Ukopini jednom.

Jadran HN 11

Crvena zvezda 7

(4:1, 3:1, 1:4, 3:1)

Bazen: Škver. Sudije: Abramović i Pančić. Isključenja: Jadran 9, Crvena zvezda 10.

JADRAN: Kanlić, Radović, Popadić, Sekulić, Vidović, Moskov, Baničević, Sarić 2, Latinović, Zloković 4, Drašković 4, Pješivač, Kolesko, Ukropina 1.

CRVENA ZVEZDA: Draksimović, S.Rašović 3, Jović, Tankosić, Tomašević, Eškert, Drašović, V.Rašović 1, Ranđelović, Njegovan, Bijelić 2, Obradović 1, Tanović, Dimitrijević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. zlokovicu ti nisi za vaterpolo uvek si grub i nadmen zo mi je ali je istina bolje se povuci a zvezdi cestitke iako nije bila najlepsa igra ali braca su se trudila a drugi uplasili…zlokovica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter