in , ,

ŠARIĆ NEZADOVOLJAN KOD DUDE: Ne želi da sedi na klupi…

Otac Darija Šarića istakao je da je hrvatski krilni centar nezadovoljan svojim statusom kod Dušana Dude Ivkovića i da razmišlja o raskidu ugovora sa Efesom.

dario šarić

Predrag Šarić je istakao da je njegov sin ljut zato što je dve utakmice turskog prvenstva presedeo na klupi zbog ograničenja broja stranaca.

– Ako se ovako nastavi, potražićemo nekoga ko može da plati raskid ugovora. Dario mora igrati, a ne da gleda utakmice s tribine. Zdrav je, nije bio nedisciplinovan i Ivkovićev potez čini mi se suludim – rekao je Predrag Šarić za ‘Jutarnji.hr’.

U turskoj ligi je maksimalan broj stranaca u prvenstvenoj utakmici šest, a prednost nad Šarićem u prva dva kola turskog prvenstva dobili su Drejper, Džening, Perperoglu, Bjelica, Lazme i Krstić.

U Evroligi nema ograničenja broja stranih košarkaša u ekipama, tako da se očekuje da u četvrtak Šarić bude u sastavu koji će dočekati Uniks u prvom kolu grupe A.

Na platnom spisku Efesa je i Zoran Planinić, takođe nije igrao, za njega je Duda Ivković izjavio da ga ne želi u ekipi. Uprkos tome Planinić ne želi da raskine sedmocifreni ugovor koji ima sa turskim klubom…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

WTA MOSKVA: Krunićeva bolja od 36. teniserke sveta!

KK CRVENA ZVEZDA: Navijači, pokažite odgovornost i ljubav, ne lomite Arenu!