FOTO: STARSPORT
in , ,

NEMA NOVE UTAKMICE: Albanci već na aerodromu

Prema pravilima UEFA nova utakmica između Srbije i Albanije mogla je da bude ispočetka odigrana već u sredu bez prisustva publike, međutim teško da će se to desiti.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, ekspedicija fudbalske repreezntacije Albanije već se nalazi na aerodromu Nikola Tesla i kreće put Tirane, a to je mogla da uradi pošto nije bilo jasne direktive delegata Harija Vima iz Holandije koji je na konferenciji za medije samo rekao da nema uslova da se utakmica nastavi, ali nije izdao dalje instrukcije.

Sada ostaje na disciplincima UEFA da donesu konačnu odluku, a s obzirom da nemamo dobru reputaciju u toj organizaciji pre svega zbog „slučaja Đenova“ nema sumnje da ćemo snositi posledice pre svega zbog organizacionog propusta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Diskusija

Odgovorite
  1. Nije tacno,igraci su i dalje u svlacionici,policija im ne da da idu.Nekoliko igraca je pretuceno,tako kazu policajci koji ih sad cuvaju.

  2. SVIM SAMOKRTICKIM NOVINARIMA I OVIMA STO UPOREDJUJU DJENOVU SA OVIM VEC OCEKUJU KAZNU UEFE ZA NAS… ODMA PROSLEDITI OTKAZE.. JER OVO U SVIM NORMALNIM ZEMLJAMA I INFORMISANI JE 3;0 ZA SRBIJU. JER SU DELEGAT I SUDIJA I NASA STRANA ODOBRILI NASTAVAK. KAZNE MOGU BITI ALI REZULTAJ MOZE BITI SAMO JEDAN A TO JE 3;0… ZATO SVIM NE INFORMISANIM I SAMOKRITICNIM NOVINARIMA OTKAZ..

  3. Pola reprezentacije i delegacije u zatvor na ispitivanje o poticanju na terorizam, a ona parada da se pomjeri na granicu s Albanijom. Pa tako ce vam oko Putina letiti dronovi??? Veleizdaja

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KVALIFIKACIJE ZA EURO 2016: Ronaldo srušio Dance u nadoknadi, šta je sa Nemcima?

KAPITEN SRBIJE: Najbitnije da smo sve vreme bili uz igrače Albanije