0
Domaći fudbal

DEJO GENIJE: Posle kiksa u prvenstvu, Zvezda u derbiju može da napravi veliki korak!

Objavljeno: 14.10.14 u 17:53

Dejan Savićević , legenda Crvene zvezde i Milana je gost u Novom Sadu gde je u sklopu akcije Ture trofeja doneo Trofej Lige šampiona na izložbu.

Dejan Savićević

To je bila dobra prilika da ga predstavnici naših medija pitaju za trenutno stanje u srpskom fudbalu. Genije je rekao da je sada prilika da Zvezda u derbiju napravi odlučujući korak.
– Crvena zvezda je napravila taj jedan kiks u prvenstvu, sad je derbi u subotu i tu može pobedom da se napravi veliki korak. Prvenstvo je dugo, neizvesno, ima još dosta bodova u igri i Zvezda ima dosta šansi da se vrati u ravnopravnu borbu za titulu – kazao je Savićević.

On je prokomentarisao i utakmicu Srbije protiv Jermenije.
– Reprezentacija Srbije je u prvom poluvremenu imala tu veliku šansu kada je Ivanović, ne znam ni ja kako uspeo da iz one blizine, prebacio loptu preko gola. Da je tada postignut gol verovatno bi se utakmica okrenula u drugom pravcu. Posle toga je Srbija imala sreću da golman Stojković napravi dve čudesne intervencije odbarnivši penal i da na kraju Srbiji ipak donese bod – rekao je Savićević, koji nije želo da odgovara na pitanja vezana za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore i za crnogorski fudbal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter