0
Fudbal

UVAŽENA ŽALBA: Portugalci sa selektorom protiv Danaca

Objavljeno: 13.10.14 u 23:40

Selektor portugalske reprezentacije Fernando Santoš ipak će moći da sedi na klupi svoje selekcije, makar u naredna dva meča, pošto je Sud za arbitražu u sportu iz Lozane prihvatio njegovu žalbu na odluku FIFA da bude kažnjen sa čak osam mečeva suspenzije zbog incidenta koji je napravio na Mondijalu u Brazilu na kom je vodio Grčku.

fernando-santos

Kako je žalbna uvažena, a odluka bi trebalo da bude donesena tek krajem novembra Santošu je dozvoljeno da vodi Portugaliju u naredne dve utakmice odnosno u duelima protiv Danske i Jermenije.

Santoš je zbog vređanja sudije nakon utakmice protiv Kostarike kažnjen sa čak osam utakmica suspenzije pa je mnoge začudilo kada su Portugalci odlučili da ga angažuju znajući za njegov problem.

Pored Portugalije, Danske i Jermenije u kvalifikacionoj grupi I za Euro 2016 nadmeću se još selekcije Srbije i Albanije, dok je Francuska pridruženi član koji će odigrati po dve prijateljske utakmice sa svim ekipama.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter