16
Fudbal

FOTO: www.fanpop.com

SKANDAL: Biznismen sa Kosova daje milion evra ako Albanci pobede „zemlju genocida“!

Objavljeno: 13.10.14 u 18:15

Vlasnik firme „Benz univerzal“ Besnik Benz obećao je fudbalerima Albanije premiju od milion evra ako pobede, kako kaže, genocidnu zemlju u Beogradu.

FOTO: www.fanpop.com
FOTO: www.fanpop.com

– Obećavam da ću u slučaju naše pobede uplatiti premiju od milion evra i u isto vreme pozivam druge privrednike da podrže kao i navijače u meču protiv Srbije – rekao je biznismen Benz, inače poreklom sa Kosova.

Potom je on u izjavi za Gazeta šip, koju je preneo naš Telegraf, pokušao da podigne tenzije koje dva saveza pokušavaju da smire.

– Duboko sam dirnut reakcijom države, koja je učinila veliki genocid nad našim narodom u prošlosti, a sada nisu dozvolili ni navijačima da prisustvuju sportskom događaju, odnosno ograničavaju nas – rekao je Benz.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

16 Komentara

  1. Pa i jesmo genocidna zemlja….s tim sto su Srbi u tom genocidu vazda bili jedine zrtve.
    Svidja mi se sto su ovoliko glasni, takvi su bili glasni kad su napadali 10x manju vojsku na Kosarima pa ne uspese ni tamo da pobede…….
    „Nego ja bi da mi to koljemo kume ionako ce da prica da smo je klali“

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja ironija, ne bi me cudilo da je ovaj „biznismen“ profitirao od srpske krvi trgovinom organa. Samo znaju da ubijaju i trguju drogom i belim robljem i da se razmnozavaju.. sljam planete. Neka, doci ce i nasih 5 minuta.

    0
    0
    Odgovori
  3. Fudbalerima Srbije obecavam da cu ako pobede izdvojiti pola sata svog vremena kako bi mi ovaj biznismen popusio kurac!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter