0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR ALBANIJE: Šteta što nema naših navijača, ali slavićemo zajedno već u utorak uveče

Objavljeno: 13.10.14 u 20:31

Uoči treninga koji je reprezentacija Albanije održala na stadionu Partizana, uoči sutrašnjeg meča protiv Srbije, medijima se obratio selektor naših južnih komšija Italijan Đovani De Bjazi koji je najpre demantovao da je ikada izjavio „da će meč u Beogradu biti odigran u atmosferi linča“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ne, ja to nikad nisam rekao. Došli smo da igramo fudbal i izborimo pozitivan rezultat. Očekujemo sportsku atmosferu. Bilo bi nam lakše da su naši navijači u Beogradu, ali verujem da ćemo posle meča u utorak moći zajedno da se radujemo, rekao je De Bjazi, a prenose Novosti.

Iskusni stručnjak je potom govorio o protivniku rekavši da je selekciju Srbije dobro upoznao uz tvrdnju da su „orlovi“ prvi favoriti u grupi I, čak ispred Portugalije i Danske.:

– Sa Advokatom, iskusnom trenerom, ovaj tim ima izuzetne tehničke vrednosti. Srbija je najveći favorit u našoj grupi, pa Danska i Portugalija. Mi ćemo sve učiniti da im otežamo život. Igrači ponosno predstavljaju svoju zemlju, a mi ćemo da nastavimo sa našom filozofijom. Bićemo skromni, mada nismo više Pepeljuga kao pred početak kvalifikacija. Učinićemo sve da igramo sve bolje i dođemo do cilja. Očekujemo tešku utakmicu i verujemo da nastavimo sa pozitivnim trendom, rekao je De Bjazi.

Italijan je na kraju i doda da će na teren izvesti najjači mogući tim odnosno identičan kao u duelu protiv Danske pre tri dana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter