0
AdmiralBet ABA Liga

MILOJEVIĆEVI KLINCI BOLJI OD ŠAMPIONA: Novi ‘skalp’ Megine čete

Objavljeno: 13.10.14 u 22:29

Košarkaši Mega Vizure zabeležili su drugu pobedu u novoj sezoni ABA lige pošto su pred oko 2.500 gledalaca u Sremskoj Mitrovici savladali zagrebačku Cibonu sa 78:74 (19:27, 17:16, 22:14, 20:17), nanevši tako gostima koji su aktuelni šampioni treći poraz na početku takmičarske godine.

aba-velika

Ekipa Dejana Milojevića nije dobro otvorila utakmicu što su iskusniji Zagrepčani umeli da iskoriste pa su na kraju prve deonice imali osam poena viška. Megini klinci su malo po malo smanjivali zaostatak pa su na kraju trećeg perioda čak došli i do predsnoti koju su uvećali na početku poslednjeg. Ipak, u poslednja četiri minuta gosti su ušli sa četiri poena viška (64:68), ali je tada usledila serija srpske ekipe od 12:3 što je bilo dobvoljno za na kraju reklo bi se rutinsku pobedu.

Najbolji je ponovo bio NIkola Jokić koji je uz 19 poena imao 13 skokova i četiri asistencije, a pored njega vrlo dobri su bili Nenad Miljenović sa 15 i Andrija Bojić sa 12 poena. Na drugoj strani Siriščević je ubacio 19, a Blesingejm i Lalić po 15 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter