0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

MARKO PETKOVIĆ: Ne da mi se da odigram derbi!

Objavljeno: 13.10.14 u 19:30

Desni bek Crvene zvezde i kapiten mlade reprezentacije Srbije, Marko Petković istakao je da mu je krivo što neće moći da pomogne drugarima u revanš meču baraža za EP protiv Španije, kao ni crveno-belima u derbiju protiv Partizana.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

– Doktor reprezentacije Milankov je potvrdio da se radi o ukrštenim ligamentima, ali su iz kluba odlučili da pošalju nalaze u kliniku u Rimu. Moj slučaj se razlikuje od Darka Lazovića i Đorđa Rakića, koji nisu mogli da stanu na nogu. Ja normalno hodam, ali meniskus je sigurno pukao i tu je pauza minimum dve, tri nedelje do mesec dana – rekao je Petković u intervjuu za Mondo.

On je istakao da veruje u drugare iz reprezentacije i Crvene zvezde.

– Ne sumnjam u saigrače. Što se tiče reprezentacije, to su kvalitetni igrači i već su pokazali da mogu da pariraju Španiji. Mislim da je veći peh odsustvo Aleksandra Pantića zbog kartona, nego moje, ali verujem da uz malo sreće možemo da prođemo na Evropsko prvenstvo. Da damo jedan gol i biće mnogo lakše… Što se tiče Zvezde, siguran sam da kao i prošle sezone kada sam pauzirao, saigrači mogu da pobeđuju i bez mene. Ja ću svakako biti uz njih, jedino ako, ne daj Bože, budem morao da idem na operaciju u Rim – istakao je Petković i tužno dodao:

– Baš mi se ne da da odigram derbi (prethodna dva presedeo na klupi).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter