2
Fudbal

IPAK STIŽU: Tri autobusa albanskih navijača na putu ka Srbiji? (FOTO)

Objavljeno: 13.10.14 u 23:11

Kao što je jedan od vođa prištinskih navijača najavio Albanci nemaju nameru da odustanu od puta u Beograd iako nemaju ulaznice za sutrašnji meč protiv Srbije i bez obzira na preporuku UEFA da ne dolaze u srpsku prestonicu.

pristina-navijaci

Nakon fotografije na kojoj se vidi albanski navijač sa razvijenom zastavom ispred stadiona Partizana na internetu se pojavila i fotografija na kojoj ispred tri autobusa stoje momci od kojih je pojdincima lice pokriveno fantomkama.

Na albanskim navijačkim fejsbuk stranicama se tvrdi da je u pitanju grupa koja je krenula put Beograda na meč Srbija – Albanija, ali se najverovatnije radi samo o provokaciji koja stiže sa Kosova i Metohije ili iz Albanije pošto je jasno da ovako grupno sigurno neće ući u Srbiju.

Jedini način da neko od albanskih navijača zaista sutra bude na tribinama stadiona u Humskoj je da se infiltritaju među srpske navijače sa ulaznicama koje bi im kupili sunarodnici iz južnog dela zemlje i to bez navijačkih obeležja pošto bi u suprotnom bili udaljeni sa tribina pa čak možda i sudski procesuirani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

    • Neka udju u unutrasnjost Srbije- ali nedajmo im da prisustvuju vecerasnjem mecu u Beogradu. Neka dodju ko turisti i daj mo im neka prenoce u neki beogradski hotel da makar ostave koji Dinar u nas glavni grad. NAPRED SRBIJO- LEBANE, SRBIJA i SVE SRPSKE ZEMLJE SU
      UZ TEBE

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter