0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

INADŽIJE: Kapiten Ivanović zna kako da se pobedi Albanija

Objavljeno: 13.10.14 u 20:17

Pored selektora Dika Advokata na današnjoj konferenciji za medije javnost se obratio i kapiten selekcije Srbije Branislav Ivanović koji je takođe govorio o velikom pritisku, ali i načinu kako bi to trebalo prevazići.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Svi neočekivani rezultati naše reprezentacije uglavnom su bili plod velikog pritiska s kojim se igrači suočavaju. On mora da postoji. To je smisao fudbal, posebno kad igraš u reprezentaciji. Sada, pred jako važan meč protiv Albanije, svaki igrač mora da nađe način da prevaziđe pritisak. Još je bolje da sve to iskoristi u pozitivnom smeru. Da na teren izađe maksimalno skoncentrisan. Albanija ima zaista dobru reprezentaciju. Biće jako motivisani i rasterećeni, ali naš cilj je da osvojimo tri boda. Istina je, ovo je možda i najteži momenat ovog mladog tima, nadam se da će da probudi inat kod svakog od nas, rekao je Ivanović, a prenosi zvanični sajt saveza.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter