0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HRABRI ‘ORLIĆI’: Uprkos svim problemima veruju u plasman na EP

Objavljeno: 13.10.14 u 21:48

Mlada reprezentacija Srbije, u utorak, 14. oktobra (18.00) odigraće protiv selekcije Španije ispod 21 godine, revanš meč baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2015. godine u Češkoj.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Izabranici Radovana Ćurčića odradili su trening na stadionu „Ramon de Karansa u Kadizu“ na kojem će sutra pokušati da naprave podvig protiv domaćina, evropskog šampiona i reprezentacije koja punih pet godina ne zna za poraz.

S obzirom na to da će kapiten Marko Petković odsustvovati zbog povrede kolena, kao i da u konkurenciji za tim zbog parnih kartona neće biti ni Aleksandra Pantića, selektor Ćurčić ponovo je primoran da „krpi“ startnih jedanaest.

– Navikli smo na kadrovske probleme. To nas prati cele kvalifikacije i sigurno nećemo da dozvolimo da nas deprimira sada kada smo stigli do kraja. Verujem u ovu ekipu i verujem da nam igra koju smo prikazali u Jagodini može doneti rezultat koji će nas sve obradovati. Naravno, svestan sam da će Španija drugačije igrati, da će biti ofanzivnija, ali ponavljam, verujem da možemo uprkos svemu da se plasiramo u Češku, – istakao je selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić, a prenosi zvaničan sajt Saveza.

U odnosu na sastav koji je u Jagodini remizirao protiv istog rivala (0:0), a imajući u vidu povredu Petkovića, izvesno je da će na poziciji desnog beka igrati Filip Stojković.

– Prvu utakmicu pratio sam sa klupe, a sada ću biti na terenu. Španija jeste odličan tim, ali nije nepobediv. Važno je samo da ponovimo igru koju smo pokazali u Jagodini i naravno da nekako postignemo bar jedan gol – optimista je Stojković.

Za golove će biti zadužen napadač, Aleksandar Pešić.

– Uprkos svim problemima koji nas prate ja verujem da mi možemo preko ovakvog tima Španije do Evopskog prvenstva. Pokazali smo da znamo da se nosimo sa njima, a verujem da ćemo da pokažemo i da umemo da ih pobedimo – rekao je Pešić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter