3
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Dik Advokat o igri reprezentacije Srbije

Objavljeno: 13.10.14 u 08:05

– Nije rešenje ni u srljanju, problem efikasnosti ne rešava se pukim izvođenjem na teren ekipe sa dva-tri špica. U modernom fudbalu svi moraju da igraju i napad i odbranu i da se ubacuju u prazan prostor. Mi na sredini terena previše lako gubimo posed lopte i kontrolu, posebno u trenucima kada gubimo i to su naši problemi. Ali, to može da se ispravi i ja verujem da će već na narednoj utakmici biti bolje – istakao je Advokat.

0
0

3 Komentara

  1. Ekipa koja ima 6 igrača iz premijer lige, iz nemačke lige takođe, da ne može da pobedi poluprofesionalce, pa bre čime ih ti dični advokate učiš.i zašto ne pevaš himnu SRBIJE čiji si selektor, a naši profesionalčići da malo spuste nos i da budu obični ljudi i da jednom počnu da igraju fudbal, jer mislim da onde igra svako za sebe a ne za tim

    0
    0
    Odgovori
    • Cuj to sto su iz premijer lige nista ne znaci..Ja gledam Kolarova i ne verujem,lik izgbi loptu i trckara za igracem koji ju je uzeo..Ivanovic ocajan takodje ne znam da li je to zbog povrede..Realno nismo ni zasluzili bod.Borbenost i zelja 0.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter