1
Fudbal

Foto: STARSPORT

U19: Radonjić odveo drugare u doigravanje za EP (FOTO)

Objavljeno: 12.10.14 u 16:47

Ono što nisu mogli seniori, pošlo je za rukom omladincima selektora Ivana Tomića! Reprezentacija Srbije do 19 godina savladala je Jermeniju sa 1:0 golom Nemanje Radonjića i posle dva kola turnira obebezdila je plasman u elitnu grupu doigravanja za odlazak na Prvenstvo Evrope u Grčkoj 2015. 

Osigurali su jednu od prve dve pozicije u Grupi 9 kvalifikacija, a meč je odlučen u prvom minutu nadokande vremena. Velika nada Partizana, a sada fudbaler koji ima ugovor sa Empolijem doneo je Srbiji nova tri boda i tako trijumf nad San Marinom (4:0) dobija na značaju.

Srbija u poslednjoj rundi 15. oktobra igrati sa Italijom za prvo mesto u grupi.

Srbija: Vanja Milinković Savić – Stevanović, Jovanović, Babić, Bašanović – Gajić, Grujičić – Stamenić (od 90+2. Lutovac), Pantić, Radonjić (od 74. Čudić) – Jović (od 84. Šaponjić).

U drugom meču drugog kola, u Novom Sadu, Italija je zahavljujući het-triku Federika Bonacolija, igrača Intera, ubedljivo savladala San Marino (6:0) i tako zahvaljujući boljoj gol-razlici izbila na čelo tabele.

Prva dva tima iz svake od 13 kvalifikacionih grupa idu dalje, a kvalifikacije se nastavljaju na proleće.

Tabela: Italija 6 bodva (gol razlika 9:0), Srbija 6 (5:0), Jermenija 0 (0:4), San Marino 0 (0:10).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter