1
Domaći fudbal

SVESTAN TEŽINE DERBIJA: Meč sa Zvezdom rađa junake

Objavljeno: 12.10.14 u 10:34

Defanzivac Partizana i zamenik kapitena kluba iz Humske, Vojislav Stanković, svestan je koliko toga može da donese utakmica sa Crvenom zvezdom.

vojislav stankovic

Štoper crno-belih jedini je igrač koji je upisao svih 1440 minuta u Jelen Superligi Srbije u dresu aktuelnih vicešampiona:

– To može da znači samo jedno: stručni štab, na čelu sa trenerom Markom Nikolićem, ima apsolutno poverenje u mene. Zahvalan sam im na tome, nastaviću na svakom meču da dajem sve od sebe – kaže Vojislav Stanković.

Kako dodaje, do utakmice sa večitim rivalom ima još puno, međutim:

– Ima još dotle… Utakmica koja mnogo donosi. Meč koji rađa junake, u kome nije presudan plasman na tabeli, trenutna forma. Verujem da ćemo ostvariti dobar rezultat i obradovati navijače – podvukao je Stanković, prenosi Sportski žurnal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

  1. on to sigurno nije vec je rupa u odbrani jedino sto kod stankovica valja to je menadyer koji ga je doveo dovde on je igrac max za opstinsku ligu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter