0
Košarka

PREGOVORI U TOKU: Srpski šampion dovodi crnogorskog reprezentativca?

Objavljeno: 12.10.14 u 22:05

Kako prenose pojedini crnogorski mediji pozivajući se na hrvatskog novinara Vedrana Modrića novi igrač beogradskog Partizana uskoro bi mogao da postane bivši košarkaš podgoričke Budućnosti Vladimir Mihailović, sa kojim se već vode pregovori.

kk partizan

24-godišnji bek je sezonu počeo u belgijskom Ostendeu sa kojim je potpisao dvomesečni ugovor, ali kako ekipa nije uspela da se plasira u Evroligu došlo je do prekida saradnje pa je Mihailović trenutno bez kluba odnosno slobodan je u izboru nove sredine.

Ono što je zanimljivo je da su Duško Vujošević i Mihailović već sarađivali i to u reprezentaciji Crne Gore u kojoj je bivši igrač Budućnosti debitovao posle poziva trenera Partizana pa je jasno da iskusni stručnjak ima dobro mišljenje o njemu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mihailović je karijeru započeo u barskom Mornaru odakle je 2010. godine došao u redove crnogorskog šampiona za kojeg je nastupao pune četiri sezone i sa kojim je osvojio čak sedam trofeja, četiri prvenstva i tri kupa.

Preostaje nam ad sačekamo da i da vidimo da li ima vatre tamo gde se pojavio dim ili je u pitanju lažna informacija koju je neko proturio akko bi lakše pronašao angažman svom klijentu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter