0
Fudbal

MATIĆ OBEĆAVA: Bićemo bolji protiv Albanije

Objavljeno: 12.10.14 u 10:53

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić, bio je jedan od najboljih igrača „Orlova“ u bledom izdanju izabranika Dika Advokata sa Jermenijom u susretu koji je okončan rezultatom 1:1.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, Matić je svoj deo posla obavio kvalitetno, zatvaraio je sredinu terena u napadu gurajući loptu na protivničku polovinu.

– Bila je teška utakmica kao što smo i očekival. U prvom poluvremenu smo kontrolisali igru, imali šanse, ali ih nismo iskristili. U drugom, Jermeni su videli da mogu da nam pariraju, krenuli su malo agresivnije i onda nam dali gol. U želji da što pre izjednačimo došlo je do konfuzije u našoj igri. Mogli su i to da kazne Jermeni, ali je Stojković, odlično reagovao. Na kraju nas je i Bog pogledao da izjednačimo – rekao je Nemanja Matić.

On je dodao da su se nakon primljenog gola igrači Srbije našli u određenoj vrsti šoka:

– Nismo znali kako da se ponašamo posle tog gola, jer ga nismo očekivali. Jednostavno, držali smo igru pod kontrolom do tog njihovog pogotka. Nismo zadovoljni bodom, ali moglo je da bude i gore – istakao je Matić.

Vezni igrač Čelsija svestan je da javnost u Srbiji neće biti oduševljena ovim rezultatom:

– Igra nije bila sjajna. Nadali smo se da ćemo povesti, a onda bi sve bilo drugačije. Želja za pobedom je bila velika, svi smo dali maksimum. Očekujem da ćemo biti još bolji protiv Albanije. Očekujem veliku podršku i pun stadion. Ovo je sjajna generacija i potrudićemo se da pobedimo Albaniju – podvukao je Matić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter