27
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KOLAROV OGORČEN: Narod u Srbiji jedva čeka da vređa

Objavljeno: 12.10.14 u 10:07

Bek reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov, posle remija „Orlova“ sa reprezentacijom Jermenije, izjavio je da naši igrači nikada nisu imali maksimalnu podršku navijača.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Tu sam dugo, bilo je nekoliko utakmica, ali nikada nismo imali maksimalnu podršku. Naš narod kao da želi da se ovako nešto desi kako bi mogao da vređa, da stane za kompjuter i da piše komentare kako treba ovaj da igra, a ne treba onaj… Verovatno se tako leče neke sopstvene frustracije za kompjuterom. Lično nemam sa tim problema, znam ko sam i šta sam- rekao je Kolarov za SOS kanal.

Fudbaleri Srbije odigrali su bez pobednika u provm susretu kvalifikacija za EP pošto su rezultatom 1:1 okončali meč sa Jermenijom. U utorak igrači Srbije već igraju meč sa Albanijom na stadionu Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

27 Komentara

  1. nikad niste imali maximalnu podrsku jer nikad niste davali maximalno kao sto dajete u svojim klubovima….to je tako normalno,sta ste ocekivali…ok ne treba ni pljuvati po vama nego davati vam podrsku koliku zasluzujete,a verujte trenutno ste samo imena……

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta je Pi*** ? Bez tamo u rusiju.. smeta ti kako navijaju navijaci mancester sitija smetati kako navijaju navijaci srbije naravno da necete dobiti pozitivne komentare kad igrate za klubove 100 % jace nego za repku… jermeniji su falili najbolji igraci i opet ste ispali picki*e … ^^ sram vas bilo pogotovo ti si toliko bijedan da je bolje resenje dusko karleusa na toj poziciji… mars iz repke

    0
    0
    Odgovori
  3. Odigrajte svi kao Bane Ivanovic i izgubite 5:0 mislim da ce ovaj narod aplaudirati pola sata posle tekme …nemoj posle 70% pogresnih pasova pricati kako su krivi navijaci. Da mozda trava nije bilaa visoka , ili su vam uvalili nike lopte a vi navikli na adidas !!??? Pusti to…

    0
    0
    Odgovori
  4. Jeli Koki,jel ti misliš da mi u Srbiji i dalje živimo u 60-im,i da utakmice pratimo putem radio-prenosa,pa nismo videli da ti prvi nisi dupe pomerio po terenu,da je Tošić loptu vraćao samo u riverc,da je Gudelj bio totalni promašaj a da su nam bekovi bili kao raštimovani orkestar i da je Matke dokazo jedini da je doktor za sve vas ostale…..Zato ako oćeš igraj,ako nećeš,sretan put igumane….Pa na osnovu čega da vas podržavamo kad nikoga niste pobedili 5 godina……Upravu je Advokat sa izjavom,Ja sam zadovoljan nerešenim rezultatom,a ovi fudbaleri se bore za svoju zemlju….A kako se ljudi bore za svoju zemlju,pogledaj utakmicu Rumunija-Mađarska,na kojoj su obe ekipe ginule na terenu i odigrali X….

    0
    0
    Odgovori
  5. Posle ONAKVE utakmice i ONAKVOG igranja protiv ONAKVE ekipe treba da te je sramota za ovu izjavu! Licno je meni bilo drago kad su ovi poveli jel postujem takve male ekipe koje igraju srcem i trce do iznemoglosti kako bi obradovali svoju naciju, a i same sebe! MRS!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Nisu igraci krivi nista. Kriv je kardzic. sistematski vec 6 godina unistava srpski fudbal. Otkad je on predsednik sve nadole ide, i klubovi, a pogotovo repšrezentacija. Igrace imamo al nema ko da ih vodi. Daj ostavku i idi cuvaj ovce jer za drugo i nisi!!!!!!!!!!!!! I povedi sa sobom i ovog tvog dika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Nafyrani fudbalercici sa frizuricama i tetovazicama setaju se kao na pisti uzimaju milione od klubova gde igraju a za nasu zastavu koju volimo oni brisu sline. ..i kako onda da vas podrzavam? ???dal vam treba jos neki miloncic u dzepu sta vam fali da necete mozda ja da igram…kako ste odigrali ja bi lagano bio u pri 11.VOZDRA do sledece modne revije ! !!

    0
    0
    Odgovori
  8. OVO GOVORIM ZA GLUPANE KOJE KOMENTARIŠU NEKA OVO DODJE DO KOLAROVA
    aj vi igrajte umesto njix pa da vidite kako je biti u terenu.Neserite vi samo očekujete da daju go ako nedaju glupi su što nedoda i te stvari aj vi budite u to žurbi nemože igrač videti ono što vidi navijač on vidi napred i nema kad da misli kome će da doda zato ćutite i neserite više o fudbalu kad budete vi igrali onda će te se vi ljuti ŠTO PRIČAJU O VAMA

    0
    0
    Odgovori
    • alo druze, jel gledas ti fudbal ponekad van Srbije?? Pa kad igraju druge reprezentacije uvek ima neki system, uvek se krecu igraci dobro, uvek se nalaze, imaju sut, prolaze… PRICAM O REPREZENTACIJAMA STO IMAJU IGRACE KAO MI!!! Mi imamo stvarno super igrace po kvalitetu, ali nikako ne radi taj timski duh… i nemogu verovati kad izadju jedan Kolarov, Ivanovic, Tadic, Tosic, Matic, Mitrovic, Markovic da moze nesto da nam fali??? Pa mi trebamo da budemo u samom vrhu evrope sa ovim timom!! KAKO im onda ne ide? Razumem da nije lako, ali gde je ta borbenost kao u klubovima, gde je kreativnost?

      0
      0
      Odgovori
  9. da da da Kolarov, igras kao neka baba, tako si spor! Ali nije to tvoje greska kad nemamo sredinu terena pa moras da trcis sto puta napred nazad…. i onda jedva se kreces od 60 minuta, a izgleda da nasa reprezentacija zavisi kolko su raspolozeni igraci odbrane za napad!!!

    0
    0
    Odgovori
  10. Александре грешиш, наравно да народ у Србији неће да вређа репрезентацију после ове утакмице. Па ипак сте сви до једног изгинули на терену и МОЋНОЈ ЈЕРМЕНИЈИ откинули два бода усред Јеревена!

    0
    0
    Odgovori
  11. Podrsku cete imati kada pocnete da igrate fudbal,pa makar i izgubili a da se zvalo…fudbal,tvoja igra sinoc licila je vise na dzez balet i to nespretni 😉

    0
    0
    Odgovori
  12. Narod u Srbiji samo čeka,ako je to moguce da Srpski fudbaleri vec jednom odigraju za repku na istom nivou kako to rade za klubove,u kojoma su placeni milionima. Sram vas bilo!! Čast izuzetcima.

    0
    0
    Odgovori
  13. ma jebem ti sve po spisku pa kad igras za siti deres guzove a za repku boli te uvo i imas obraza ovako nesto izjavit dabogdsa nikad vise ne igro za reprezentaciju………….. tako se ne nosi drzavni dres …

    0
    0
    Odgovori
  14. ma daj bre Aco……sramno je kako igrate iz godine u godinu…….razocoravate naciju bre svakim novim krugom kvalifikacija…….ja ne znam na sta lici vasa igra……ono sinoc u Jerevanu je bilo katastrofalno…….vise smo puta vratili loptu Stojkovicu nego sto smo imali uspesnih pasova na njihovoj polovini terena , a da ne pricam ispred i u protivnickom sesnaestercu……..daj bre saberi te se malo , da vidimo da ta vasa igra ima lepotu neku……nijedan upotrebljiv centarsut iz igre…..igra po krilima strasnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , na sredini nema magije……ma nista bre to ne valja…….a ti mislis da je nama lepo da vas gledamo u takvim izdanjima……pa pokidaste nam sve zivce breeeeeeeeee

    0
    0
    Odgovori
  15. Sta li lupetas,ni budjavu Jermeniju da pobedite,narod srpski zeli da ste kao kosarkasi,vaterpolisti,odbojkasi,odbojkasice,kosarkasice,teniseri,strelci,a vi ste najgori od svih njih i ne osecate pripadnost srpskom timu !!!

    0
    0
    Odgovori
  16. Потребно је да будете свесни својих могућности. Да причате како ћете све учинити да победите наредну утакмицу,па како буде,а не да су већ 3 бода уписана и слично томе. Одавно смо ми на ниске гране пали

    0
    0
    Odgovori
  17. E moj Kolarove da si ista konkretno uradio sinoc na utakmici pa da te covek razume, ovako dzabe si zauzimao mesto u timu. Gledao sam celu utakmicu i osim onog suta iz slobodnjaka i pasa koji je preithodio golu od tebe nista nisam video.

    0
    0
    Odgovori
  18. O kakvoj podrsci pricas bre maronu jedan,.kad se vuces po terenu ko matora baba od 100 godina,glumis nekog „frajera“ sa tim istusiranim rukama,mislis da si glavna faca na terenu,Xrvatima si u ZG poklonio prvi gol u proslim kvalifikacijam,karakter ti je nula,pokrise cebetom po glavi i zacepu gubicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter