27
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KOLAROV OGORČEN: Narod u Srbiji jedva čeka da vređa

Objavljeno: 12.10.14 u 10:07

Bek reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov, posle remija „Orlova“ sa reprezentacijom Jermenije, izjavio je da naši igrači nikada nisu imali maksimalnu podršku navijača.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Tu sam dugo, bilo je nekoliko utakmica, ali nikada nismo imali maksimalnu podršku. Naš narod kao da želi da se ovako nešto desi kako bi mogao da vređa, da stane za kompjuter i da piše komentare kako treba ovaj da igra, a ne treba onaj… Verovatno se tako leče neke sopstvene frustracije za kompjuterom. Lično nemam sa tim problema, znam ko sam i šta sam- rekao je Kolarov za SOS kanal.

Fudbaleri Srbije odigrali su bez pobednika u provm susretu kvalifikacija za EP pošto su rezultatom 1:1 okončali meč sa Jermenijom. U utorak igrači Srbije već igraju meč sa Albanijom na stadionu Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
27 Komentara
  1. nikad niste imali maximalnu podrsku jer nikad niste davali maximalno kao sto dajete u svojim klubovima….to je tako normalno,sta ste ocekivali…ok ne treba ni pljuvati po vama nego davati vam podrsku koliku zasluzujete,a verujte trenutno ste samo imena……

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta je Pi*** ? Bez tamo u rusiju.. smeta ti kako navijaju navijaci mancester sitija smetati kako navijaju navijaci srbije naravno da necete dobiti pozitivne komentare kad igrate za klubove 100 % jace nego za repku… jermeniji su falili najbolji igraci i opet ste ispali picki*e … ^^ sram vas bilo pogotovo ti si toliko bijedan da je bolje resenje dusko karleusa na toj poziciji… mars iz repke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter