1
Ostali sportovi

OBRADOVIĆ PRED JADRAN: Herceg Novi voli vaterpolo i Zvezdu!

Objavljeno: 11.10.14 u 14:49

Vaterpolista Dimitrije Obradović je ponikao je u Jadranu, potom je prešao u Partizan i stasavao na Banjici, a potpunu afirmaciju i ime pokušaće da stekne u Crvenoj zvezdi.

Dimitrije Obradovic
Foto: Facebook, vkcrvenazvezda

Debitovao je za crveno-bele, na jednom zvaničnom meču, u minulommkolu Triglav regionalne lige, u pobedi Zvezde od 9:7 nad splitskim Mornarom.

– Bilo je neizvesno, u jednom trenutku se činilo da smo bliže porazu ali smogli smo snage da se vratimo, i osvojimo prve bodove – sumira utiske Obradović posle duela sa Splićanima.

Trijumf je višestruko značajan.

– Pored takmičarske, pobeda ima i psihološki značaj. Početak je sezone, mlada smo ekipa, tek sastavljena. Važno je da dobijemo na samopouzdanju pred izazove koji nas očekuju.

Sledeći izazov mladi tim Dejana Savića očekuje već u Herceg Novom. Crveno-beli u Bokokotorskom zalivu gostuju 14. oktobra.

– Igramo u mom rodnom gradu. Prvi put imam priliku da igram protiv matičnog kluba. Očekujem dobru utakmicu, Jadran se znatno pojačao dolaskom Zlokovića i Draškovića. Za nas će taj duel odlična prilika da vidimo u kojoj smo fazi pred odlazak u Nemačku na kvalifikacioni turnir Lige šampiona.

Obradović će sigurno biti dočekan aplauzima u rodnom gradu.

– U Herceg Novom publika voli vaterpolo, a poznato je da Zvezda tamo ima puno navijača, tako da očekujem veliku podršku za naš tim kako bi ostvarili još jedan dobar rezultat – poručio je Obradović za ‘Žurnal’

Protiv Mornara za Zvezdu su debitovali još i Nikola Tomašević, Veljko Tankosić, Radomir Drašović i Aleksandar Njegovan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter