0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ ZADOVOLJAN: Uhvatili smo zalet za derbi

Objavljeno: 11.10.14 u 19:01

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović optimista je uoči velikog derbija sa Partizanom posle pobede u prijateljskoj utakmici protiv Borca u Banjaluci.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ovakvi susreti dobro dođu da se održi takmičarski tonus u pauzi i vidi na kojim mestima je potrebna korekcija. Pobeda za samopouzdanje, a pojedincima je test značio da uhvate ritam i polako od ponedeljka kreće spremanje za megdan u Humskoj. Sigurno da je domaćin u blagoj prednosti pošto igraju na svom terenu i nisu menjali ekipu od prošle sezone već su doveli nekoliko pojačanja. Ipak, u ovakvim mečevima odlučuju sitnice i verujem da će one ovog puta biti na strani Crvene zvezde – rekao je Lalatović, a prenose Novosti.

On na raspolaganju ima 12 prvotimaca, pošto je u toku reprezentativna pauza, ali Lalatoviću je najvažnije da senjegovi igrači vrate nepovređeni.

– Bitno je da nam se što pre vrate momci koji igraju u reprezentativnim selekcijama, ali očekujem da tek u četvrtak budemo kompletni i da uspemo za dva dana da odradimo veliki posao. Mi trenutno imamo samo dvanaest fudbalera na treningu, ali kao u svakoj utakmici, i sa Partizanom želimo tri boda. Mislim da smo u Banjaluci uhvatili pravi zalet za derbi – naglasio je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter