3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA EURO 2016: Stojković i Tošić doneli bod bledoj Srbiji! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.14 u 19:55

Fudbaleri Srbije remizirali su u Jerevanu sa ekipom Jermenije rezultatom 1:1 (0:0) u prvoj utakmici našeg tima u kvalifikacijama za EURO 2016.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Domaći su poveli u 73. minutu golom Arzumanjana, a izjednačio je Tošić u 90. minutu. 

Naši fudbaleri nisu bili ni blizu očekivanog nivoa na startu kvalifikacija, a jedina svetla tačka bio je golman Vladimir Stojković koji je sedam minuta pre kraja zaustavio udarac sa bele tačke.

Srbija je igrala bolje u prvom poluvremenu kada je naš tim imao nekoliko solidnih šansi, a najbolju je imao kapiten Branislav Ivanović kada je glavom sa pet metara šutirao, ali se lopta od zemlje odbila preko gola.

Solidan udarac imao je Dušan Tadić sredinom prvog dela kada je odlično šutirao sa 18 metara, ali je domaći golman odbio loptu u korner.

Naši fudbaleri su u 26. minutu ostali bez Lazara Markovića kojeg je zbog povrede u predelu stomaka zamenio Kuzmanović.

Jermeni su u prvih 45 minuta imali dva pokušaja sa distance, ali je Stojković bio na mestu.

U drugom delu igre, Srbija je odigrala znatno lošije i gotovo da nije napravila nijednu ozbiljnu šansu. Domaći su strpljivo čekali svoju šansu i dočekali je u 73. minutu kada je Arzumanjan glavom savladao Stojkovića. On je ostao sam u peterecu između čitave odbrane našeg tima i bez problema poslao loptu pod prečku. 

Selektor Dik Advokat je krenuo na sve ili ništa, u igru su ušli Mitrović i Lazović umesto Đorđevića i Gudelja.

Inicijativa se isplatila u 90. minutu kada je Zoran Tošić prelepim udarcem sa 16 metara pogodio sam gornji desni ugao za konačnih 1:1.

Jermenija: Berezovski – Havanisjan, Harojan, Arzumanjan, Voskanjan, Hajrapetjan – Mkrtčjan, Artur Edigarjan, Piceli – Sarkisov, Manučarjan
Srbija: Stojković – Ivanović, Nastasić, Mitrović, Kolarov – Gudelj (Mitrović 77′), Matić, Tošić, Marković (Kuzmanović 26′), Tadić – Đorđević (Mitrović 71′) 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Svaki napad nas zaleti se neko od indijanaca stane i lopta unazad,Lazovic nek se vrati svome klubu i igra po ovim nasim vasarima.
    Stefan Mitrovic decko sivonja obicni odbrana blaga katastrofa,Kolarov ko popisan kad igra za klub u 90 min sparta po terenu ko lud sad ga posmatram covek dzogira..
    dokle vise da se brukamo?!
    Karadzica i ostalu bagru oterati u zatvor i sto dalje od fudbala!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter