0
Fudbal

KAKAV LIK: Suarez igrao, nije nikog ugrizao, ali je morao u toalet! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.14 u 15:41

Kakav je lik Luis Suarez! Fudbaler Urugvaja odigrao je prvi reprezentativni meč posle suspenzije zbog ugriza Đorđa Kjelinija na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Urugvaj je odigrao nerešeno, 1:1 sa Saudijskom Arabijom, a fudbaler Barselone igrao je do 70. minuta kada ga je zamenio Ernandes. ali, pre toga je stigao da ode i do toaleta…

Uruguays-Luis-Suarez

Učestvovao je u autogolu Falataha sa vođstvo Urugvaja u 47. minutu, a konačan rezultat postavio je Hazazi u 90. Suares je tokom meča zamolio sudiju da ode do toaleta, a arbitar mu je dozvolio, posle čega se vratio na teren…

Podsetimo, FIFA je 1. jula suspendovala Urugvajca na četiri meseca i devet međunarodnih utakmica pošto je tokom duela as Italijom u Brazilu, za rame ugrizao protivničkog igrača Đorđa Kjelinija.

Suaresova suspenzija ističe 26. oktobra, a prvi zvaničan meč trebalo bi da mu bude „‘El klasiko’ sa Real Madridom. Pre toga Suares će sa nacionalnim timom odigrati još jedan meč, sa reprezetacijom Omana u ponedeljak.

Suares je već trenirao sam Barselonom B i postigao dva pogotka u pobedi nad U19 selekcijom Indonezije…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter