1
Košarka

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ PODROBNIJE O OLIMPIJAKOSU: Nisam na tržištu. Zanima me samo Srbija, medalja na EP, plasman u Rio

Objavljeno: 11.10.14 u 13:01

U petak se pojavila informacija da je Olimpijakos zaineresaovan za usluge srpskog selektora, a nešto kasnije i odgovor srpskog stručnjaka. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević demantovao je da će preuzeti grčki Olimpijakos, jer ga trenutno zanima samo nacionalni tim, a opširnije obrazloženje ovakve odluke dao je za sajt košarkaškog saveza.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Đorđević se spominjao kao zamena za Jorgosa Barcokasa koji je podneo ostavku u atinskom klubu, ali Srbina taj posao ne interesuje.

– Nisam na tržištu od pre osam meseci, kada sam preuzeo reprezentaciju Srbije. Od tada me ni jedan drugi posao ne interesuje, bez obzira na novac i privilegije koje iz toga mogu proisteći – rekao je Đorđević.

Ciljevi sa reprezentacijom Srbije su jasni.

– U državnom timu nas čeka ozbiljan rad, kako bi na sledećem Evropskom prvenstvu potvrdili rezultat postignut u Španiji. Cilj je osvajanje medalje i plasman na Olimpijske igre u Brazilu. Ne želim da iskoristim osvojenu medalju na Svetskom prvenstvu za posao u klubu. U mom shvatanju profesionalizma i odnosa prema obavezama, to se ne radi. Takva mogućnost ne postoji. Zanima me samo reprezentacija Srbije, jer sam se njoj obavezao –  rekao je Aleksandar Đorđević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter