0
Domaći fudbal

VELIKI SNOVI KOJIĆA: Želim gol na derbiju

Objavljeno: 10.10.14 u 08:36

Centarfor Partizana, Nemanja Kojić, nada se da će dobiti priliku da pokaže svoje znanje na predstojećem večitom derbiju koji će biti odigran nakon predstojeće pauze zbog reprezentativnih utakmica.

Nemanja Kojić

Nekadašnji napadač Rada imao je tu privilegiju da na prethodnom derbiju kada je igrao, zatrese mrežu najljućeg rivala. Međutim, ubrzo nakon toga doživeo je peh, tešku povredu zbog koje je do nedavno bio van stroja.

Ipak, kako sam kaže, sada se oseća mnogo bolje i radi punom parom:

– Normalno treniram, počinjem i da igram. Po planu. Super! Ne znam za koliko sam minuta spreman. Protiv Asterasa sam igrao 12, protiv Mladosti samo dva. Predviđeno je da u Velikom Gradištu odigram celu utakmicu. Osećam se dobro, podnosim napore bez problema.

Ovaj momak je imao taj peh da doživi treći prelom noge u karijeri. Od toga, dva preloma dogodila su se gotovo na identičnoj lokaciji na telu:

– U početku mi je bilo baš teško. Svašta mi se motalo po glavi. Od toga da batalim, do… Podrška mi je stizala sa svih strana, porodica i prijatelji su non-stop bili uz mene. Možda je presudilo što sam strašno tvrdoglav. Verovao sam da ću se vratiti i – evo me! – naglasio je Kojić.

On se potom osvrnuo na period rehabilitacije kroz koji je prošao:

– Radio sam sa kondicionim trenerima Goranom Basarićem i Mišom Filipovićem. Odmah posle operacije počeo sam da vežbam. Definitivno mi fale utakmice! Možeš da treniraš koliko hoćeš, ali kad izađeš na teren, a naspram tebe protivnik…. One te spreme, osetiš prostor – naglašava Kojić.

On ne krije da priželjkuje gol na meču sa Crvenom zvezdom:

– Moj motiv je pogotak Zvezdi. Svi mi kažu: „Hajde opet!“ Ovaj oporavak, treći u karijeri, bio je najduži. Posle prvog se nisam plašio, nakon drugog – jesam. Sama činjenica da se to ponovilo – priznaje strah napadač Partizana.

Ovaj momak se nada da će, ipak, uspeti da se upiše u listu strelaca na večitom derbiju:

– Nadam se da ću dati taj gol. Svaki napadač živi za golove. U poziciji sam da razmišljam korak po korak. Sad što je derbi prvi na redu, nisam kriv! Bitno je da mi pobedimo, a ko će biti strelac – podvukao je Kojić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter