0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VELIKA ČAST: Zvezdin div i bivši reprezentativac Srbije najskuplji igrač ABA lige

Objavljeno: 10.10.14 u 11:50

Centar Crvene zvezde, Boban Marjanović, najskuplji je košarkaš u ABA ligi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, tekst pod ovim naslovom objavljen je na portalu Sportskog žurnala. Novinari ovog uglednog lista došli su do ove konkluzije polazeći od premise da je Marjanović zvanično najskuplji na „fantazi menadžeru“ regionalnog takmičenja.

Za sada fantazi menadžer ABA lige igra 10.000 „virtuelnih Popoviča„, a svaki od njih ima pravo da formira tim sa po 10 igrača.

Zanimljivo, skoro u polovini od ukupno 15.000 registrovanih timova nalazi se centar crveno-belih, piše Žurnal. Za „virtuelnog Marjanovića“ potrebno je izdvojiti pravo bogatstvo od 74 poena od ukupno 350 koliko svaki igrač ima na raspolaganju.

Ipak, svaki igrač koji u svom timu poseduje Bobija Marjanovića – nema za čim da žali, budući da ovaj momak na svakoj utakmici donosi produkciju od 18,5 poena.

Vesti o tome da je najtraženiji košarkaš, stigle su i do samog Marjanovića:

– Moram da priznam da mi je veoma drago što me je dosta igrača kupilo. Izgleda da im ja dođem kao sigurica za sakupljanje poena, a to imponuje s obzirom da su igrači ljudi koji vole i poznaju košarku. Čast mi je zbog toga. Cena mi je velika, ali to ne sprečava ljude da me uzimaju. Fantastično – poručio je Marjanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter