0
Fudbal

RAZOČARANI DEL BOSKE: Kontre su pogubne za nas

Objavljeno: 10.10.14 u 09:13

Reprezentacija Španije pretrpela je poraz od Slvoačke rezultatom 2:1. Nakon tog meča selektor „Crvene furije“ Visente Del Boske izjavio je da njegov tim nije zaslužio poraz u tom meču kvalifikacija za EP.

Visente-Del-Boske

– Ovo je neočekivan rezultat, nismo igrali dobro, promašili smo mnogo šansi, ali su kontranapadi bili kobni po nas. Ovo je fudbal. Bili smo strpljivi, ali je njihov golman bio izvanredan – rekao je Del Boske.

Španski stručnjak se potom okrenuo analizi igrača koje je uveo u igru u drugom poluvremenu.

– Želeli smo da budemo opasniji u napadu i svežiji. Nismo imali potrebe za odbrambenim igračima, pa smo ih zamenili napadačima. Pedro je ušao zbog brzine, Alkaser je odličan u kaznenom, a Kasorla sjajno proigrava saigrače – kazao je Del Boske.

Loš meč imao je Dijego Kosta, momak koji se nalazi u nestvarnoj formi u Čelsiju:

– Igrao je sa dosta entuzijazma, zadovoljni smo njegovom igrom. Ceo tim se mučio. Niko ne voli da gubi. Ovo je naš prvi poraz posle 28 mečeva u kvalifikacijama. Mislim da smo zaslužili bod. Mislim da ne ulazimo u lošu formu – podvukao je selektor Španije.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter