0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ OPREZAN PRED GOSTOVANJE OLIMPIJE: Pokušavaju da se vrate na staze stare slave

Objavljeno: 10.10.14 u 13:47

Crveno-beli žele nastavak uspešnog niza… Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je pred duel sa Union Olimpijom da taj tim zaslužuje poštovanje zbog igara na startu sezone. Olimpija je u prva dva kola ostvarila dve pobede, kao i Crvena zvezda, nadigravši oba zagrebačka tima Cibonu i Cedevitu. Radonjićeva četa u subotu, od 21 čas dočekuje tim iz Lubljane.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Treba očekivati mnogo od njih, pa i borbu za sam vrh. Pokušavaju da se vrate na staze stare slave, pa su im takve i ambicije. Očekuje nas težak meč, zaslužuju respekt – rekao je Radonjić.

Crveno-beli od početka sezone imaju problema sa povredama, opet je pod upitnikom nastup Stefana Jovića.

– Joviću se ponovo pojavio bol, pod većim je znakom pitanja nego pred Cibonu. Probleme je nadoknadio željom i energijom, to sada moramo isto da učinimo. Ne treniramo u punom sastavu, ali se trudimo da svakog dana vredno radimo u napredujemo u svakom elementu.

Zvezda je u prva dva kola ostvarila dve ubedljive pobede, nad Levskim i Cibonom.

– Oba meča smo dobro odigrali, razlike su nerealne, ali biće oscilacija. Mlad tim će reagovati, a imali smo karakterističani pripremni period, moramo da budemo spremni na to. Mozda već i sutra, ali u narednom periodu ćemo moći to da nosimo i kroz rad i utakmice prevazilazimo i te stvari. Stepen spreme je takav kakav jeste, pokušavamo da kod nekih podižemo, kod nekih održimo, prilagođavamo se, svaki dan koristimo da se što bolje spremimo. Sezona je tek počela – rekao je trener Zvezde.

Radonjić ne očekuje dodatna pojačanja, ukoliko ne budu neophodna.

– Krećemo sa ovim momcima, verujemo u tim, nadam se da ćemo uspeti da iznesemo sve to. Ako bude potrebe, videćemo potrebe tima, stanje – zaključio je Radonjić.

Zvezda u subotu dočekuje Union Olimpiju od 21h u Pioniru.

 hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter