0
Fudbal

DUŠKO TOŠIĆ ODLUČAN: Cilj je plasman na EP

Objavljeno: 10.10.14 u 11:07

Reprezentacija Srbije u subotu u duelu sa Jermenijom počinje svoje kvalifikacione duele u okviru borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Duško Tošić

Tri dana nakon tog meča „Orlovi“ će se odigrati duel s Albanijom u Beogradu. Povratnik u nacionalni tim, Duško Tošić, izjavio je da je cilj naše selekcije plasman na Evropsko prvenstvo:

– Kako je počela sezona u klubu igram štopera. Više mi odgovara da igram na mestu štopera, jer je tako lakše ući u reprezentaciju. Na selektoru je da odluči šta ću i da li ću igrati. Nije bitno ko će igrati, jer mi svi imamo jedan cilj, a to je plasman na EP 2016. Sećam se dobro utakmice od pre nekoliko godina sa Jermenijom. Bio je loš teren, igrali smo 0:0 i ispali smo iz trke za dalji plasman. Došlo je da im sada vratimo i svi znamo da je glavni cilj EP u Francuskoj – rekao je Tošić.

Pored Tošića, među jato „Orlova“ vratio se i napadač Partizana, Danko Lazović:

– Lep je osećaj vratiti se u reprezentaciju posle tri i po godine. Povodom onoga što sam tad rekao mogu samo da prokomentarišem kako se pokazalo da u fudbalu nikada ne bi trebalo biti izričit, jer sam sam sebi skočio u usta. Razgovarao sam sa Advokatom, ubedio me je da se u 31. godini vratim u državni tim, ali ne bih da otkrivam detalje. On je iskren čovek, koji kaže šta i misli, a to zna da boli. Kod njega nema tajni, nadam se da će nas odvesti u Francuku – istakao je Lazović, a prenosi Kurir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter